Last minute cadeaus voor Valentijn

feb 8, 2014

Valentijn cadeautips 2014

Over vier dagen is het Valentijnsdag! Heb jij nog geen idee wat je voor je partner wil kopen om hem of haar te verrassen? In deze post een fijn overzicht met leuke ideeën voor kaarten en cadeautjes om je uit de brand te helpen.

Valentijn cadeautips 2014a

De illustraties van Wendy de Boer zijn leuk voor je liefje als zij van schattigheid houdt. Een ketting wordt natuurlijk altijd gewaardeerd en een kaartje is wel erg leuk. Eigenlijk heet het kaartje ‘huwelijk’, maar hij is ook wel erg romantisch, vind je niet?

De ketting is verkrijgbaar voor €12,75 en de kaart is verkrijgbaar voor €1 bij Unieke Postkaarten.

Valentijn cadeautips 2014b

Deze kaarten verklaren allemaal de liefde aan jouw partner. Een hartje voor jou, heel veel liefs toegewenst of een hart vol liefde. Met een berichtje op de achterkant is de boodschap natuurlijk helemaal duidelijk!

De kaarten ‘Voor jou‘, ‘Lots of love‘ en ‘Love‘ zijn verkrijgbaar vanaf €1 bij Hip & Stip Kaarten.

Valentijn cadeautips 2014c

Ik vind het zelf soms wel leuk om een fotocadeau te geven, bijvoorbeeld op een case of puzzel, maar het kan eigenlijk van alles zijn. Bij de HEMA kun je dit gemakkelijk bestellen. Je hoeft alleen even een leuke foto (van jullie samen) uit te zoeken!

De fotoartikelen zijn verkrijgbaar bij HEMA vanaf €6,95.

Valentijn cadeautips 2014d

Denk je dat jouw liefje veel kaarten gaat ontvangen het komende jaar? Of heeft hij/zij veel foto’s die leuk zijn om op te hangen? Dit is dan een erg leuk cadeau. Bovendien is het een hartvorm, dus het verklaart ook nog eens jouw liefde! Een knuffelbeer is altijd leuk en deze is wel erg schattig.

Het memobord is €4,99 en de beer is €5,99, beiden verkrijgbaar bij Blokker.

Valentijn cadeautips 2014e

Als laatste nog enkele kaartjes die je zou kunnen geven, met leuke en bijpassende bij de illustratie aan teksten erop. Ik ben zelf enorm fan van deze lieve illustraties en kraft ontwerp, ik zou deze graag willen ontvangen. Een berichtje achterop of binnenin maakt het extra speciaal!

De kaarten ‘I love you my deer‘, ‘Owl always love you’ en ‘I’m nuts about you’ voor €0,90/€1,95 verkrijgbaar bij Oktoberdots.

2 Reacties

  1. Die laatste kaartjes vind ik inderdaad ook echt ontzettend leuk!

    Antwoord
  2. Kaartjes van oktoberdots zijn wel erg leuk!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *