Vier Koningsdag met printable DIY’s!

apr 26, 2017

Morgen is het alweer Koningsdag! Ik moet nog steeds wennen aan het feit dat het op 27 april is, maar dat mag de pret niet drukken. Bereid je last-minute voor op de verjaardag van de koning met mini DIY’s in de vorm van Koningsdag printables! Speciaal voor HobbyHandig heb ik ze zelf ook geprint en ben ik ermee aan de slag gegaan.

Koningsdag printables

Het is intussen vier jaar geleden dat koning Willem-Alexander de troon betrad op 30 april 2013. Sinds 2014 is het dus officieel Koningsdag op 27 april in plaats van Koninginnedag op 30 april. Ik moet er toch nog een beetje aan wennen op de één of andere maner. Overigens heb ik de Koningsdag printables niet allemaal ontworpen voor deze dag, want destijds werd het nog anders genoemd. De kaartjes heb ik in 2012 gemaakt voor Koninginnedag. Het kroontje en de vlag heb ik ontworpen in 2013 voor de Troonswisseling. De labels heb ik in 2014 gemaakt, dus deze zijn wel echt voor Koningsdag. Maar natuurlijk zijn alle printables te gebruiken voor deze dag.

Printables maken vind ik leuk om te doen, want ik kan er mijn creativiteit in kwijt. Ik heb het de afgelopen tijd niet zo vaak meer gedaan, maar het staat weer op de planning. Daarom vond ik het nu leuk om aan de slag te gaan met printables die ik eerder heb ontworpen om te laten zien wat je ermee kunt. Lees op HobbyHandig hoe ik bezig ben geweest met de Koningsdag prinatbles. Heb je liever een ander kroontje? Vorig jaar knutselde ik er één met een WC rol!

Koningsdag printables: kaartjes en labels

HobbyHandig

Ik ben blogger bij HobbyHandig! Eens in de maand schrijf ik hier over DIY. Net als op mijn eigen blog kan dit allerlei thema’s hebben: interieur, cadeau en nog veel meer. Iedere dinsdag dat er een blogpost verschijnt, plaats ik deze ook op mijn blog met verwijzing (en eventueel achtergrondverhaal). Met dit keer dus het vieren van 27 april met Koningsdag printables!

Wil jij aan de slag met alle Koningsdag printables? Download ze via mijn shop!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *