Knutseltip van Elmar (+ winnen!)

Knutseltip van Elmar

Een nieuwe rubriek op Nouk-san is, net als de toevoeging van reacties van bezoekers bij reviews, knutseltips van bezoekers! Dus… heb je een idee? Laat het me even weten! Dit keer met Elmar, dit zelf met het idee kwam en daarbij ook een leuke winactie aanbiedt. Hij wil samen met jullie leuke feestpoppetjes maken, voor de decembermaand!

Knutseltip van Elmar 1

Wat heb je voor de feestpoppetjes nodig? Een peg doll man, (acryl) verf, gekleurd papier, kleine gekleurde pompommetjes en gereedschap zoals een schaar, kwasten, alleslijm en een sateprikker.

Knutseltip van Elmar 2

En nu… aan de slag! Leg alle benodigdheden klaar. Kies een kleur uit voor het lijfje en schilder deze. Schilder eerste de hoofdjes met huidskleurige verf (dit maak je door wat rood en geel te vermengen en daarna een stuk te verlichten met wit). Wanneer dit droog is schilder je haren op de peg doll.

Knutseltip van Elmar 3

Op de puntige kant van de sate prikker doe je wat zwart, hiermee maak je oogjes op het poppetje. Schilder de cupcakejes op de poppetjes, eerst de bakjes, daarna een topping in een lichtere kleur en als laatste het kersje op de taart met de achterkant van de sate prikker.

Knutseltip van Elmar 4

En dan is dit het resultaat, maar de poppetjes zijn nog niet klaar!

Knutseltip van Elmar 5

Maak 3 puntmutjes met het gekleurde papier waar je een pompommetje op hebt geplakt. Klaar zijn je feest poppetjes!

Winnen!

Van Elmar mag ik een aantal benodigdheden voor deze leuke DIY weggeven! Wat kun je winnen? Drie poppetjes uit zijn eigen webwinkel, gekleurd papier en drie kleine pompommertje voor de muts. Wat moet je hiervoor doen? Laat een reactie achter met wat jouw favoriete houten speelgoed is/was (of dat van je kind) als feedback voor Elmar en tweet het volgende (wanneer je geen Twitter hebt, zet dit even in je reactie): “Ik maak kans op benodigdheden voor feestpoppetjes van @houtspel op het blog van @Nouksan. Kijk op https://www.nouk-san.nl/knutseltip-van-elmar-winnen/!”

De winactie verloopt op 19 november.

6 gedachten over “Knutseltip van Elmar (+ winnen!)”

  1. Oh wat leuk zeg! Daar wil ik graag ee nkans op maken. Er zal hier heel graag mee gespeeld worden door mijn dochters.

    Van de ene is het favoriete speelgoed de grote regenboog van Grimm, van de andere het poppenhuis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven