Kerstkaart of kerstdecoratie? Knutselen voor kerst!

19 december 2016

Knutselen voor kerst: kerstkaart of kerstdecoratie via HobbyHandig

Over een paar dagen is het alweer kerstmis! Ik kijk er best wel naar uit en dit komt deels door de gezellige kerstdecoratie thuis. Dit jaar heb ik iets minder DIY’s voor kerst gedaan dan ik gewild heb, maar drukte in mijn webwinkel is een goed excuus! Omdat ik toch nog wat aandacht wilde bestellen aan knutselen voor kerst, heb ik deze week drie posts voor jullie klaar staan. Ik trap af met mijn DIY voor HobbyHandig: kerstkaart of kerstdecoratie?

Knutselen voor kerst

Vlak voor de deadline van mijn laatste DIY blog op HobbyHandig bedacht ik me dat een kerst thema wel leuk zou zijn. Ik begon enthousiast aan het maken van een kerstkaart, maar al snel bedacht ik me dat het ook prima als kerstdecoratie kon dienen. Dit heb ik trouwens wel vaker als ik een DIY maak voor HobbyHandig, gek genoeg… zelf op de kaart zou je twee dingen kunnen zien namelijk: een kerstboom of een stapel met kerstcadeaus!

In ieder geval ging het knutselen voor kerst dus best goed! Ik heb hem zelf nu op de schoorsteenmantel staan, bij allerlei andere kaarten. Hij bevat misschien alleen typische kerstkleuren, maar ik ben er wel heel blij mee. Voor de foto’s had ik hem even in de kerstboom gezet en hier past hij door het kleurenschema ook perfect. Wil jij ook knutselen voor kerst? Bekijk dan het DIY blog op HobbyHandig!

HobbyHandig

Ik ben blogger bij HobbyHandig! Eens in de drie weken schrijf ik hier over DIY. Net als op mijn eigen blog kan dit allerlei thema’s hebben: interieur, cadeau en nog veel meer. Iedere dinsdag dat er een blogpost verschijnt, plaats ik deze ook op mijn blog met verwijzing (en eventueel achtergrond-verhaal). Met dit keer dus het knutselen voor kerst!


Privacy Voorkeuren

Analytics

Nouk-san maakt gebruik van Google Analytics om statistieken te verzamelen. De cookies worden gebruikt om bezoeken te analyseren. De cookies verlopen na 2 jaar. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.

_ga, _gid, _gat

Anti-spam

Nouk-san maakt gebruik van WP-SpamShield om spam tegen te houden. De cookies die hiervoor worden gebruikt, zijn nodig om de website te beveiligen en te laten functioneren. De cookies verlopen zodra de sessies is afgelopen of de browser wordt afgesloten. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.

_wpss_p_, _wpss_h_, ckon1805, JCS_INENREF, JCS_INENTIM, NCS_INENTIM, PHPSESSID, SJECT1805, random 32 hex digit

WooCommerce

Nouk-san maakt gebruik van WooCommerce om gratis downloads en freebies aan te bieden. De cookies die hiervoor worden gebruikt, zijn nodig om de winkelmand te laten functioneren. De cookies verlopen zodra de winkelmand leeg is. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen

woocommerce_items_in_cart, wp_woocommerce_session_ (met unieke code erachter), woocommerce_cart_hash

WordPress

Nouk-san maakt gebruik van WordPress. De cookies zorgen ervoor dat jouw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in jouw browser als je reageert, zodat je jouw gegevens niet iedere keer hoeft in te vullen. De cookies verlopen na ongeveer een jaar, maar zijn ten allen tijde via jouw eigen browser te verwijderen.

comment_author_, comment_author_email_, comment_author_url_