Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen 2016

Afgelopen weekend waren de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen weer in Zwolle. Zes jaar geleden ging ik er heen als bezoeker, dit keer stond ik er als standhouder met Post & Papier! Da’s natuurlijk weer een gehele andere ervaring. Knutselen en kaarten past wel bij zowel mijn blog als mijn shop, maar dit evenement ook?

De eerste keer dat ik naar de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen ging, is al een tijdje geleden. Destijds had ik al wel door dat er veel rondom knutselen en kaarten is, maar ik wist ook dat het voornamelijk om het zelf maken gaat. Stempels, papier, 3D vellen, ponsen… nou ja, ik denk dat je het idee wel krijgt. Ook dit keer was dit het geval. Toen ik (een aantal weken ervoor) werd gevraagd om deel te nemen, dacht ik: ik heb ook DIY artikelen en papierwaren die gebruikt kunnen worden voor creatieve doeleinden. En de stationery? Een mooie toevoeging! Toch?

Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen maart 2016 zoom

Een aantal mensen wist dit inderdaad te waarderen. Maar de meeste mensen liepen mijn kraam voorbij, terwijl het bij de (over)buren wel druk was. Een beetje jammer, maar dus duidelijk niet mijn doelgroep. Natuurlijk ben ik zelf ook de beurs nog even over gelopen en heb ik met verschillende standhouders gekletst. Zij hebben inderdaad gewoon andere producten die meer gericht zijn op de bezoekers die komen naar de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen om in te slaan voor hun hobby.

Hoewel ik wel foto’s van mijn eigen kraam heb genomen, ben ik vergeten om foto’s te maken voor een algemene impressie van de beurs. Maar het ziet er een beetje hetzelfde uit als in 2010. Misschien wel met andere standhouders (hoewel velen er wel al eerder hebben gestaan), maar het idee is hetzelfde qua producten en workshops.

Ben jij naar de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen geweest? Zo ja, wat zijn jouw ervaringen?

2 gedachten over “Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen 2016”

  1. Dankzij jou kaartjes gekregen voor de beurs en deel dezelfde mening als jou..Heel veel kramen met dezelfde dingen.Jou kraam was het leukst voor ons..Mooie kaartjes gescoord en een superleuke goodiebag :-) Voor postcrossing/tekenen en schilderen was er weinig te vinden.Wij hadden het na een uurtje wel gezien.Maar we hebben er een leuke dag van gemaakt,en dat dankzij jou gratis kaarten voor de beurs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven