Kleuren voor volwassenen #3

Kleuren voor volwassenen 3

Het is al een hele tijd geleden dat ik wat ingekleurde kleurplaten liet zien op mijn blog. Ik dacht dat ik niet heel veel heb gekleurd de afgelopen tijd, maar dat bleek toch nog best mee te vallen. Mijn favoriete kleuren en combinaties zijn vast wel te zien. Lees verder om mijn kleurplaten te bekijken. Enjoy!

Kleuren voor volwassenen 3a

Kleuren voor volwassenen 3b

Kleuren voor volwassenen 3c

Kleuren voor volwassenen 3d

1 gedachte over “Kleuren voor volwassenen #3”

  1. Leuke kleurplaten! Eentje erbij heb ik ook een hele tijd geleden gekleurd, altijd leuk om zien hoe het bij iemand anders geworden is :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven