Kleuren voor volwassenen #1

Kleuren voor volwassenen

In december heb ik het Kleurboek voor volwassenen gekregen met Sinterklaas. Afgelopen week ben ik hier eindelijk in aan de slag gegaan met mijn nieuwe stiften en potloden. Ik heb er al aardig wat ingekleurd! Ik heb geen challenge, maar ik kleur gewoon wanneer ik er zin in heb. Af en toe een blogpost met gekleurde pagina’s op Nouk-san en dit is de eerste:

Kleuren voor volwassenen 1

Kleuren voor volwassenen 2

Kleuren voor volwassenen 3

Kleuren voor volwassenen 4

Kleuren voor volwassenen 5

3 gedachten over “Kleuren voor volwassenen #1”

  1. zo leuk dat boek, dat moet ik me precies ook eens aanschaffen. Heb ook al verschillende leuke printables gezien voor ‘adult coloring’

    1. Marian visser

      Hallo Hesteranne
      Wat een super leuk kleurboek ,kun je mij vertellen waar je het gekocht heb . Of hoe het heet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven