Kleuren & kletsen #6: ruimte kleurplaat

15 april 2017

Featured Video Play Icon

Naar aanleiding van de kleurplaat in de Elle Aime tekent box had ik zin om de kleuren! Daarom weer een nieuwe aflevering van kleuren & kletsen waarin met roze, paarse en blauwe tinten. In deze video klets ik over onder andere mijn afgelopen week en komend Paasweekend & kleur ik de A5 kleurplaat uit de box. Veel kijkplezier! Klik hier om de video via YouTube te bekijken. Abonneer je op mijn kanaal om op te hoogte te blijven van nieuwe videos.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Wil je een reactie achterlaten? Leuk! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken als je wilt: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>