Kleurboek voor volwassenen

29 december 2013

Kleurboek voor volwassenen

Voor tekenen en kleuren heb ik altijd een liefde gehad. Ik heb het vanaf jongs af aan gedaan. Ik verwerk het nu zelfs zo nu en dan ook in ontwerpen, zoals de papierwaren in de webshop. Dit creatieve boek, genaamd Het enige echte kleurboek voor volwassenen, kreeg ik als cadeau op pakjesavond.

Kleurboek voor volwassenen 1

Online had ik zulke kleurboeken al meerdere keren gezien, maar steeds de twijfel of ik er één aan zou schaffen. De platen zagen er stuk voor stuk geweldig uit, maar ik moest toch ook wel terugdenken aan mijn kindertijd. Ik vind kleuren leuk, maar tekenen stiekem nog wel iets meer. Daarbij… waar zou ik de tijd vandaan halen om gewoon eens lekker de gaan kleuren? Daardoor kwam het er steeds niet van.

Kleurboek voor volwassenen 2

Met pakjesavond kreeg ik hem als surprise. Sowieso was het een avond vol creativiteit voor mij, heerlijk! Ik zit al een tijdje in mijn hoofd om af en toe meer te gaan tekenen. Doodlen, kleuren, illustraties… dat maakt me niet zoveel uit. Dit boek kan me daar misschien wel bij helpen. Het leuke is namelijk, want ik heb hem uiteraard al meerdere keren doorgebladerd, dat hij uit veel verschillende ontwerpen bestaat.

Kleurboek voor volwassenen 3

Op de foto’s in deze blogpost kun je een aantal kleurplaten in dit boek bekijken. Natuurlijk is dit slechts een mini selectie, aangezien het hele kleurboek er vol mee staat. In allerlei verschillende vormen en maten (hoewel, ze zijn allemaal op één formaat, maar afijn). Daarbij ook verschillende thema’s. Heerlijk creatief!

Kleurboek voor volwassenen 4

Zodra ik er echt even te tijd voor heb, als in: wanneer ik me even kan ontspannen zonder dat er van alles door mijn hoofd vliegt, ga ik er zeker in kleuren. Ik weet nog niet wat ik het beste kan gebruiken. Verf en stift lijkt me ergens niet zo’n goed idee. Potlood kan altijd. Toch zou ik misschien wel met verschillende materialen willen werken. Misschien kopiëren uit het boek? Dat is misschien nog wel een idee. Alleen… haal ik de platen er dan uit? Dat vind ik ook weer zonde. Kortom, ik ben er nog niet helemaal over uit. Maar ik zie er wel naar uit om heerlijk te gaan kleuren, op welke manier en met welk materiaal dan ook!

Kleurboek voor volwassenen 5

Ben jij ook gek op kleuren en je vindt ‘standaard’ kleurplaten ook niet zoveel aan? Dit boek is echt een aanrader!

Het Kleurboek voor volwassenen is verkrijgbaar voor €9,95 bij AKO.


Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*