Kleur en Miks: kleur je dromen!

Tijdens mijn eerste keer KreaDoe ben ik bij drie kraampjes extra lang blijven staan: Passie Bloom (deels door de drukte), Silhouette Cameo (demo’s) en… Kleur en Miks! Karin Huiberts, degene achter het merk, ging een gesprek met mij aan omdat ik even bleef kijken naar alle kleurplaten die er op de stand lagen. De boodschap? Kleur je dromen!

Kleur en Miks Karin Huiberts

Kleur en Miks

Kleur en Miks is het initiatief van Karin Huiberts en dochterbedrijf van MIKS®. Het is een webwinkel waar allerlei DIY, handgemaakte en cadeauartikelen te vinden zijn. Het hoofdproduct? Kleurplaten (en een beetje handlettering)! Er zijn wel enkele DIY producten op het gebied van haken beschikbaar, maar er zijn vooral allerlei platen en kaarten die in te kleuren zijn.

De kleurplaten zijn ontworpen voor volwassenen en zijn slechts €0,10 per stuk. Een koopje dus! De kleurkaarten zijn verkrijgbaar op A6 en A5 formaat. Er zijn zelfs enkele posters en boekenleggers verkrijgbaar die je in kunt kleuren. Alles is gedrukt op enkelzijdig stevig papier zodat je overal mee kunt kleuren. De ontwerpen zijn modern en gecombineerd met de trend handlettering.

Kleur en Miks Kleur je dromen

Kleur je dromen!

Naast platen en kaarten die in de webwinkel verkrijgbaar zijn, heeft Karin ook haar eigen boek uitgebracht: Kleur je dromen! In de boek staan 40 verschillende kleurplaten die enkelzijdig zijn gedrukt op 200 grams Munke Pure Crème. Lekker dik en ideaal om allerlei technieken te gebruiken bij het kleuren. Stiften of alcohol markers zijn ineens niet zo’n probleem mee! De kleurplaten zijn gemakkelijk uit het boek te halen door de perforatie. Het boek is verkrijgbaar voor €14,95. Enkele voorbeelden van kleurplaten uit het boek staan bij het product, zodat je het niet koopt zonder enig idee te hebben van de inhoud. Ik vind de platen in ieder geval erg leuk! Het is weer eens iets anders.

Wil jij ook graag kleurplaten van MIKS? Bekijk alle platen, kaarten en boek in de webwinkel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven