Kerstkaarten maken bij Poobies

Poobies1

Kaarten, ik ben er al jaren dol op. Kerstkaarten ontvangen en versturen doe ik dan ook elk jaar. Dit jaar maakte ik zelf een eigen kerstkaart en kerststicker. Maar niet iedereen is zo grafisch ingesteld en daarom is een handige website om jouw eigen kerstkaarten te ontwerpen. Zo kun je toch een persoonlijk kaartje sturen naar jouw familie en vrienden, in plaats van die saaie en standaard ontwerpen uit de supermarkt.

Poobies2

Op Poobies kun je verschillende voorbeelden bekijken, een aantal zijn hierboven al weergegeven. Zo zou jouw zelfgemaakte kerstkaart eruit kunnen zien. Maar misschien wil jij wel een leuk kaartje met een foto van jezelf erop. Of die van jouw familie of vrienden. Je kunt het zo gek niet bedenken. Je kunt kiezen uit zes verschillende kaartvormen waarna je onder andere de achtergrond kunt invullen, de tekst kunt plaatsen en een foto kunt uploaden. Zo maar je jouw kaartje helemaal persoonlijk. Een gemakkelijke manier om jouw kaartjes toch persoonlijk te maken als je niet zo goed bent in designen. En wil je eerst weten hoe jouw kaartje eruit komt te zien? Dan kun je een proefdruk bestellen. Simpel en gemakkelijk.

Winactie
Van Poobies mag ik twee leuke cadeautjes weggeven aan mijn bezoekers: een cadeaubon van €50 om zelf (kerst)kaarten te maken en een vouchercode waarmee je jouw proefdruk gratis thuisgestuurd krijgt. Meedoen? Zet in het winactieformulier welke prijs jij het liefste zou winnen.

De actie loopt tot 14 december.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven