Kerstcollectie 2017 + WINactie 500 abonnees

12 november 2017

Featured Video Play Icon

Mijn kerstcollectie van 2017 is uit! In deze video laat ik jullie vol trots de papierwaren in de twee series zien. Omdat ik enkele dagen geleden de 500 abonnees op YouTube ben gepasseerd, maak je bovendien kans op één pakketje. Check de video voor informatie over de winactie! Volgend weekend maak ik de winnaars bekend. Bestel alle papierwaren meteen via Post & PapierKlik hier om de video via YouTube te bekijken. Abonneer je op mijn kanaal om op te hoogte te blijven van nieuwe videos.

  • Nogmaals ;) gefeliciteerd! Jeetje hier heb ik nog nooit gekeken. Erg leuke video is het geworden. En je mag zeker erg trots zijn. Vind ze beide erg leuk, maar toch gaat me voorkeur uit naar de traditionele groen en rood.
    Wij houden onze kerst altijd rustig en laten de kinderen bepalen wat we gaan eten. Overdag zalig spelletjes en tekenen en knutselen.

  • Kristel brouwers-dijkhuizen

    Gefeliciteerd natuurlijk met de 500 likes wat wij altijd doen is met mijn eigen familie gourmetten en daarna home alone kijken lekker standaard haha en met mijn schoonfamilie rouleren we altijd met een kerst diner wat dan ook echt leuk blijft

Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*