Kaartenverzameling

KaartenVerzameling1

Ik houd van verzamelen. Het verzamelen van kaarten. Ik doe het al een aantal jaar. Eerst alleen kaarten die ik kreeg op mijn verjaardag en met Kerstmis en oud en nieuw. Later ook kaarten die ik zelf kocht in het buitenland en op vakantie. Beschreven of onbeschreven, dat maakte me niet veel uit: iedere kaart was er één.

Tegenwoordig heb ik twee stapeltjes: één met onbeschreven kaarten en één met beschreven kaarten. De onbeschreven kaarten bestaan nog steeds uit kaarten van vakanties, maar onderhand is de stapel uitgebreid met kaarten uit tijdschriften en uit (web)winkels die ik gekocht en gekregen heb. Erg leuk, want er zit veel variatie in. Daarnaast zijn er de beschreven kaarten die voornamelijk bestaan uit verjaardagskaartjes van familie en Kerstmiskaarten van vrienden, hoewel er onderhand ook wel leuke spontane kaarten tussenzitten. Nu bewaar ik ook alle brieven, dus af en toe een envelop tussendoor kan ook best.

KaartenVerzameling2

Waar komen de bovenstaande kaarten vandaan? Bij Wendy de Boer, PS. Kijk dit!, Winkel van Papier, Dreamkey Design, Flow en Kinderpostzegels. Maar daarbij liggen de kaarten uit mijn eigen assortiment ook in de stapel met onbeschreven kaarten, één van iedere soort. Eigenlijk is er dus een stapel bijgekomen: eigen kaarten uit het assortiment… ;-)

4 gedachten over “Kaartenverzameling”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven