Kaartje2go

Door de vorige artikelen over o.a. Hip en Stip Kaarten en de opening van mijn eigen shopje, weet iedereen wel dat ik een fan ben van echte post en ik kaarten verzamel. En onlangs ontdekte ik een nieuwe website, namelijk Kaartje2go. En toen ze mij mailden om een gastblog te schrijven, bood ik aan om ook een stukje op mijn eigen site te schrijven.

Kaartje verzenden
Op Kaartje2go is het heel gemakkelijk om kaartjes te verzenden. Zo hebben ze tientallen categorieën waar je uit kunt kiezen om een leuk kaartje uit te kiezen voor een speciale aangelegenheid. Het is bijvoorbeeld heel gemakkelijk om je uitnodigingen, trouwkaarten, menukaarten of geboortekaarten te laten drukken. Maar ook andere ansicht- en wenskaarten zijn op de website te bestellen. Zo kun je zowel enkele als dubbele kaarten verzenden. Je kunt zelfs kiezen of je een kaartje meteen naar iemand op wilt sturen of dat je het als pakketje thuisgestuurd wilt hebben. Daarbij is de verzending gratis.

Kaartje2go1

Kaartje maken
Om een kaartje te kunnen verzenden bij Kaartje2go, moet je wel eerst een leuk kaartje maken uiteraard. Eerder noemde ik al een aantal categorieën op. In deze categorieën staan honderden ontwerpen van voorbeeldkaartjes die je uiteraard ook kunt gebruiken om een kaartje te maken. Daarnaast is het ook mogelijk om met je eigen foto of plaatje een mooi kaartje te maken. Tekst is op zowel de foto’s uit de galerij als je eigen foto aan te passen, dus het kaartje is gemakkelijk persoonlijk te maken. Ga jij ook je eigen kaartje maken bij Kaartje2go?

Korting
Namens Kaartje2go mag ik 15% korting aan mijn lezers geven op hun bestelling. Vul hiervoor de actiecode ‘Nouksan015’ in. Laat je me zien welke kaartjes je gemaakt hebt met de actiecode?

De actie verloopt op 30 september.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven