Italiaans decoupage magazine

28 augustus 2014

Italiaans decopage magazine

In Italië kunnen ze ook creatief doen met papier! Mijn moeder nam een dubbele editie van Non solo Découpage voor mij mee (ik heb er zelf niet naar gezocht). Wat staat hier in? Alles over decoupage, of vooral… (kijk maar mee!)

Italiaans decopage magazine 1

Wat staat er vooral in? Tutorials! Ik kan er natuurlijk niets van lezen, maar de afbeeldingen per stap zeggen eigenlijk al genoeg. En ze hebben niet te weinig ideeën hoor, die Italianen. Echt mooi! En dat alleen maar met… papier. Love it!

Italiaans decopage magazine 2

Wat staat er nog meer in? Papier om voor decoupage te gebruiken. Vooral leuke prents en illustraties om op verschillende producten te decouperen. Ik denk dat het ook speciaal papier is, want het verschilde van de overige pagina’s. Altijd leuk om voor eigen fantasie eventueel te gebruiken!

Italiaans decopage magazine 3

Waar mijn oog als eerst op viel? Deze mooie doe-het-zelf. Vrolijke kleurtjes en daarbij gewoon een leuke afbeelding. Nu moet ik bekennen dat ik door series zoals McLeod’s Daughters en Heartland wel een beetje van het boerenleven ben gaan houden. Althans, van het mooie landschap en de omgeving. Misschien dat ik deze nog wel eens uit ga voeren zodra ik weer tijd ga maken voor creativiteit.

Heb jij ook wel eens een buitenlands tijdschrift over je hobby gehaald/gekregen?


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer als eerste!

Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*