Indie-ish: win een kraftpakketje!

Indie-ish: win aan kraftpakketje!

Ken je Indie-ish al? Een webwinkel vol handgemaakte ontwerpen, materialen en papierwaren. Om je creatieve hart bij op te halen! Niet alleen een mooie en rustige uitstraling op de website, maar ook inspirerende producten. En ik mag een leuk pakketje weggeven uit haar shop! Lees verder om mee te doen!

De webwinkel wordt gerund door Marieke Ooms. Al haar favoriete producten staan te koop in de shop, hierdoor staat zij 100% achter ieder artikel. Alle producten hebben een aantal dingen gemeen, namelijk dat ze geïnspireerd zijn door de natuur en zijn gemaakt van natuurlijke materialen of met het oog voor milieu en natuur. Wat betekent Indie-ish? ‘Indie’ is een levenstijl, maar ook wel een onafhankelijke eigen bedrijf. De ‘ish’ geeft het stijl.

Indie-ish: win aan kraftpakketje!

Wat kun je winnen?

Indie-ish heeft een leuk pakketje samengesteld voor deze giveaway in samenwerking met Nouk-san. Dit bestaat uit 5 kraft zakjes, 10 witte snorren bedels, 10 kraft stickers op een vel, 10 meter bindtouw, 12 kraft labels in 3 verschillende maten én ‘handmade by’-stempel. De producten zijn op de foto’s in deze blogpost te bekijken. Een leuk pakketje voor de creatieveling dus!

Indie-ish: win aan kraftpakketje!

Hoe kun je winnen?

Het enige wat je hoeft te doen is het volgende:
♥ Volg zowel @Nouksan als @IndieishNL op Twitter (RT’en of tweeten erbij mag);
♥ Like de pagina’s van Nouk en Indie-ish op Facebook (sharen of posten erbij mag;
♥ Laat een reactie achter op dit blog dat je meedoet en je de acties hebt uitgevoerd.

De winactie loopt tot en met 4 oktober, daarna wordt de winnaar geloot.

13 gedachten over “Indie-ish: win een kraftpakketje!”

  1. Superleuke actie, Nouk had ik beide al geliked/volg en heb het ook bij Indie-ish gedaan (wat een leuke dingen allemaal) Dus beide alles gedaan (jou link voor de like de FB-pagina doet het niet, krijg een melding dat de pagina niet bestaat)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven