Imakin DIY & drinks: lancering DIY selection!

Doe het lekker zelf! Dat is het motto van IMAKIN. Al een paar jaar kun je bij Jinske terecht voor trendy DIY pakketten op het gebied van interieur en mode. Afgelopen zaterdag lanceerde IMAKIN een nieuwe collectie tijdens het DIY & drinks event in Amsterdam: de DIY selection!

DIY & drinks

Het stond al een tijdje op de planning: IMAKIN DIY & drinks op 17 september. Bij ShowUP! was ik al even bij de stand geweest voor nieuwe DIY pakketten om te testen, maar eventueel ook bij Post & Papier. Je kunt nu bijvoorbeeld je eigen vilten hoed maken! Jinske verzekerde me er toen van dat er een andere collectie tijdens IMAKIN DIY & drinks gelanceerd zou worden, dus bestelde ik daar een ticket voor. Het programma? Een trendlezing, workshops en natuurlijk drankjes plus lekkernijen!

Imakin DIY & drinks lancering DIY selection

Trendlezing

Om 13.30 uur mochten we al naar binnen om rond te kijken en een drankje te pakken. Bij binnenkomst kreeg ik een goodiebag en een perspakket, erg leuk! Hierin zat onder andere een strijkapplicatie, een DIY magazine, een lekkernij en een velletje alfabetstickers. Dat is natuurlijk een leuke binnenkomer! Om 14.00 uur starte Jinske met de trendlezing, waarin ze vertelde over verschillends trends op het gebied van interieur en mode. Zij koppelde dit aan de mogelijkheden en materialen voor een DIY! De trends? Typografie, kurk, grafisch en applicaties!

Imakin DIY & drinks lancering DIY selection

Imakin DIY & drinks lancering DIY selection

Workshops

Na de trendlezing mochten we lekker zelf aan de slag! Er waren in totaal drie mogelijkheden, namelijk DIY tekst armband, DIY wollen wall hanging en DIY leren kwastje. Alleen de eerste hoorde bij een trend uit de lezing, maar daarom was het niet minder leuk om te doen. Ik heb twee workshops gedaan, namelijk degene met wol en leer. Het zijn relatief simpele DIY’s, je hebt alleen het materiaal en wat instructies nodig! De nieuwe medewerkster van IMAKIN en een vriendin van Jinske hadden de eer om de workshops te begeleiden.

DIY magazine

De drie workshops die je kon volgen bij IMAKIN DIY & drinks staan echter ook in het DIY magazine, samen met nog zeven andere creatieve projecten om zelf mee aan de slag te gaan. De materialen? Tja, die kun je natuurlijk sinds afgelopen zondag online shoppen bij IMAKIN!

Imakin DIY & drinks lancering DIY selection

DIY selection

Omdat Jinske regelmatig de vraag kreeg of er producten uit haar DIY pakketten na te bestellen waren en er werd gevraagd naar losse producten, heeft IMAKIN nu een eigen DIY selection. In deze collectie zitten allerlei DIY materialen: van blanco materialen tot gereedschappen. Ik heb een witte acrylstift en cactus porseleinstickers mee naar huis genomen, maar je kunt natuurlijk nog veel meer items halen: katoenen tasjes, textiel verf, bladmetaal, strijkapplicaties en nog veel meer! IMAKIN heeft in het DIY magazine en online al tien tutorials voor je klaar staan voor inspiratie met deze materialen (en er zullen vast nog meer volgen), maar je kunt ook zelf iets verzinnen.

Heb jij al geshopt bij IMAKIN voor de DIY selection?

1 gedachte over “Imakin DIY & drinks: lancering DIY selection!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven