IKEA papershop: cadeaupapier

Bij het online bekijken van de collectie van IKEA Papershop werd ik in eerste instantie niet heel enthousiast. Standaard cadeauverpakkingen, notitieboeken en stickers… Nah, dat deed me niet zoveel. Ook niet toen ik naar de winkel van IKEA in Zwolle ging. Toch nam ik een set met vier rollen cadeaupapier mee en daar ben ik mezelf nu dankbaar voor!

IKEA papershop

Net toen ik bij de papierafdeling van de IKEA weg wilde lopen, zag ik de rollen met kraft cadeaupapier liggen. Wel met een zwart patroontje erop, maar dat vond ik eigenlijk wel leuk. Met in mijn achterhoofd Post & Papier besloot ik het mee te nemen, want ik wilde voor de feestdagen en per het nieuwe jaar de bestellingen leuk gaan inpakken.

IKEA papershop cadeaupapier 2

Cadeaupapier

Hierdoor heeft het even in de kast gelegen, maar ik gebruik het cadeaupapier nu regelmatig. Niet alleen voor de bestellingen, maar ook voor cadeaus en zelfs een snailmail! Het leuke is dat ik nu ook masking tape van goud en zwart in huis heb. Dit combineer ik vaak, ook al is er kleurverschil aanwezig. Het staat mooi en bij netjes inpakken nog best luxe ook! Eventueel zou je er ook nog op kunnen schrijven, want hiervoor is het papier wel geschikt. Zeker het ontwerp met de tekstballonnen.

IKEA papershop cadeaupapier 3

Ik mag de IKEA Papershop dan over het algeheel niet zo aantrekkelijk vind, het cadeaupapier spreekt me wel aan. Ook de andere kleuren wel, hoewel kraft en zwart wel mijn favoriet blijft. Bovendien is het cadeaupapier niet enorm duur: €1,50 per 3 meter van 70 cm breedte en vrij stevig papier met een fijn patroontje vind ik niet zo raar. Het dunne kraftpapier dat ik altijd uit de stad haal, ligt voorlopig achterin de kast totdat deze rollen op zijn. Want ja, IKEA zit voor mij helaas niet echt in de buurt…

Het cadeaupapier van IKEA Papershop is verkrijgbaar voor €5,99 per set van 4 rollen.

1 gedachte over “IKEA papershop: cadeaupapier”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven