IJzersterkte Geschenken

IJzersterke Geschenken

Komend weekend heb ik een familiefeest en voor één van de familieleden zochten we nog een cadeau. Mijn nichtje kwam met een idee om eens op IJzersterke Geschenken te kijken, een webwinkel die ze had gevonden via Google. Ik was blij verrast toen ik de website opende: wat een leuke en originele cadeaus! Daarbij ook heerlijk creatief, ook al is het dan met ijzer gemaakt.

Wat vind je zoal bij IJzersterke Geschenken? Vooral beeldjes. Eigenlijk alleen maar beeldjes, maar sommigen hebben een extra functies erbij. En welke onderwerpen er aan bod komen? Beroepen, dieren… maar ook andere diverse leuke thema’s!

IJzersterke Geschenken 1

Dit is een beeld van een dier (giraffe) en een wijnfleshouder met het sterrenbeeld vissen (mijn eigen). Origineel en leuk, zeker als cadeau! Dit zijn echter niet de leuksten die ik heb gevonden op de website.

IJzersterke Geschenken 2

Kijk… nu komen we meer in de richting! Het bureau hoort bij de beroepen, bovendien kun je het gebruiken voor briefjes en pennen: multifunctioneel dus! Die vind ik echt de leuksten. Het beeld daarnaast is van twee kikkers, een apart thema in de shop.

IJzersterke Geschenken 3

Nog meer beelden! De linkse heeft een visitekaarthouder erbij, leuk voor op kantoor. De andere behoort weer toe tot beroepen, namelijk barman. Al is de naam van het beeld volgens mij anders. Ik heb zelf een werkplek besteld, omdat dit goed bij die persoon paste. Helaas zijn deze geschenken niet heel goedkoop, anders hadden we de toevoeging van de briefjes en pennen erbij gedaan. Toch wilde ik IJzersterke Geschenken aanraden!

1 gedachte over “IJzersterkte Geschenken”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven