DIY productenlijn: I spy DIY supplies

DIY materialen zijn nooit verkeerd en komen altijd van pas, toch? In september lanceerde imakin haar productenlijn, wat echt super leuk en handig is voor een DIY’er zoals ik. Ik volg echter ook andere internationale DIY blogs. Eén hiervan, namelijk I spy DIY, heeft niet alleen een mooie en inspirerende website… maar sinds kort ook een DIY productenlijn: I spy DIY supplies. Door het vrolijke uiterlijk wil ik ze niet alleen graag in huis, ik wil het liefst ook meteen aan de slag!

I spy DIY

I spy DIY is de website van Jenni, waar zij al haar creatieve ideeën op kwijt kan sinds 2010. Ze houdt er namelijk van om de laatste trends omtrent fashion en wonen te spotten, om vervolgens te laten zien hoe je dit zelf kunt maken voor minder geld. Naast haar blog heeft Jenni intussen al een boek geschreven over stijl, maakt ze DIY kits én geeft ze workshops. Van haar website alleen word je al vrolijk, dus het is dan toch logisch dat deze stijl zich voortzet in de DIY materialen?

I spy DIY supplies

I spy DIY supplies

Anders dan bij imakin, bestaat de DIY productenlijn van I spy DIY iets meer uit algemene benodigdheden. Daar waar je bij Jinske vrij specifiek voor een DIY project winkelt (wat ik overigens heel handig vind), shop je bij Jenni voornamelijk kantoorartikelen (op enkele artikelen na). De I spy DIY supplies zien er niet alleen heel leuk uit, ze komen ook bij veel DIY projecten van pas! Een schaar, pennen en kwasten kan bijna iedere creatieveling wel gebruiken, toch? Ik ben zelf voornamelijk fan van de washi tape houder en pennen, hoewel ik de grote kwasten ook erg mooi vind.

Helaas zijn de I spy DIY supplies nog niet naar Nederland te versturen en is het na omrekening eigenlijk best prijzig, anders had ik al een bestelling geplaatst. Dit neemt mijn enthousiasme echter niet weg! Zeker voor mensen die bijvoorbeeld een postbus of een kennis hebben en dit dus wel kunnen laten verzenden.

Welk item van de I spy DIY supplies zou jij graag in huis willen hebben?

Shop jouw I spy DIY supplies via ConsumerCraft vanaf $8,77!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven