Houten stempels laten maken

Sinds 2019 heb ik houten stempels met mijn eigen ontwerpen in het assortiment. Ik krijg wel eens de vraag waar ik deze laat maken. Hoewel ik deze vraag begrijp, kies ik ervoor om dit niet te vertellen: het geheim van de smid. Ik bied echter wel aan om jouw ontwerp mee te sturen met mijn bestelling zodra ik één plaats. Wil jij jouw eigen houten stempels laten maken? Ik help je graag op weg!

Stempel Stempel van Nouk-san en Yassart

Eigen ontwerp op stempel

Ik laat mijn eigen ontwerpen meerdere keren per jaar op stempels drukken. Ik voeg het product namelijk toe aan vrijwel iedere collectie die uit breng. Als je graag jouw ontwerp op houten stempel(s) wilt, kan ik deze toevoegen aan de volgende bestelling die ik doe. Ik kan geen vaste besteldata noemen, maar als je een aanvraag indient, houd ik je uiteraard op de hoogte. Bij een hogere hoeveelheid of meerdere aanvragen kan ik eventueel ook een aparte bestelling voor jou (en anderen) plaatsen.

Houten stempels laten maken

De stempels die bestel, zijn gemaakt van doorzichtig rubber en worden met de hand in geknipt en op een houten blokje geplakt. Je kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen of dit door mij te laten doen tegen een meerprijs. Op deze pagina staan enkele voorbeelden van mijn eigen ontwerpen washi tape weergegeven.

Kosten

Stempels drukken is mogelijk vanaf iedere oplage indien er genoeg aanvragen zijn of ik zelf een bestelling ga plaatsen. De ontwerpen komen namelijk bij elkaar op een A4 plaat te staan waarvoor een totaalprijs wordt berekend door de drukker. Afhankelijk van het formaat, het aantal en het wel of niet in elkaar zetten van de stempel, bereken ik de prijs. De houten blokjes worden per stuk in rekening gebracht afhankelijk van het formaat. Een extra mogelijkheid is om het ontwerp in de blokjes te laten graveren, maar hiervoor moet ik dan een offerte op maat vragen. Zelf stempel ik het ontwerp met Stazon inkt op het blokje als je het door mij laat doen. De kosten van het in elkaar laten zetten, is afhankelijk van de hoeveelheid die besteld is. Alle kosten worden vooraf in rekening gebracht en dienen betaald te zijn voordat ik bestel.

Stempel Postzegel van Nouk-san

Levertijd

Houten stempels maken duurt gemiddeld een week bij de drukker. De stempels gaan in productie zodra ik een A4 plaat vol heb en toestuur. Afhankelijk van of je de stempels zelf in elkaar wilt zetten of niet, komt hier nog een week levertijd bij zodra ze bij mij binnen zijn gekomen. Let op! De levertijd gaat pas in zodra ik een bestelling plaats.

Aanleverspecificaties

Het ontwerp van de stempel dient in zwart wit te worden aangeleverd op 300 DPI. Alles wat ZWART is, wordt de afdruk. Het is niet nodig om te letten op spiegelbeeld: teksten kunnen gewoon van links naar rechts worden aangeleverd. In principe is elk formaat mogelijk tot een maximum van A4. Er gelden echter wel standaard formaten voor de houten blokjes. Wil je weten of een bepaald formaat beschikbaar is? Neem dan even contact met mij op.

Heb je alle informatie op deze pagina gelezen en wil je graag jouw ontwerp op houten stempels laten maken? Leuk! Vul het onderstaande formulier in. Als je zelf niet weet hoe je een ontwerp kunt maken en/of je een drukbestand moet opmaken, kan ik je hierbij assisteren. Geef dit aan bij opmerkingen. Houd wel rekening met extra kosten.

Ja, ik wil graag houten stempels bestellen!

  Naam

  E-mailadres

  Adres


  Aantal stempels

  Formaat van de stempel

  Zelf in elkaar zetten?

  PDF met ontwerp (indien al beschikbaar)

  Ruimte voor vragen, opmerkingen en meer?