Houten bureau accessoires bij Dreamkey

Hout is fijn materiaal om mee te werken (ook al doe ik dit niet heel veel helaas), maar ook mooi om kant-en-klaar aan te schaffen en eventueel te decoreren. Een tijdje geleden voegde Dreamkey enkele nieuwe items aan het assortiment toe in de categorie “wonen”, namelijk houten bureau accessoires! Handig voor thuis én op kantoor.

Houten bureau accessoires

Woonaccessoires… ik kan ze niet genoeg hebben! Helaas heb ik onderhand wel het idee dat ik aan een limiet begin te komen, vooral qua ruimte. Wanneer er nieuwe accessoires komen, moeten er ook een paar weg. Als dit niet het geval was geweest, had ik de houten bureau accessoires van Dreamkey (of in ieder geval een aantal) meteen in mijn virtuele winkelmand gedaan. Want een pennenhouder heb ik al en notitieboeken heb ik ook genoeg (bij de HEMA moet ik mezelf ook regelmatig tegenhouden om niet nòg een notitieboek aan te schaffen, hoe erg?). Toch vind ik de houten items voor op het bureau wel de moeite waard om te tippen op m’n blog!

Houten bureau accessoires bij Dreamkey

Neutraal of DIY materiaal?

De houten bureau accessoires die bij Dreamkey te koop zijn, zijn niet gedecoreerd. Ze zijn gewoon neutraal! Alleen op de knijpers staan dagen, maar dat is juist de charme van het product. Door de lichte kleur van het hout, creëer het naar mijn mening een rustige uitstraling op je werkplek. Als je dat nodig hebt, is het perfect. Ben je meer iemand van kleuren en decoratie? Geen probleem! Iedere bureau accessoire is prima te gebruiken als DIY materiaal. Geef het een likje verf of versier de items met masking tape bijvoorbeeld. Met hout is het geen probleem om er een creatief project van te maken. Daarbij heb je er later nog iets aan! Eigenlijk kriebelen mijn handen enorm, maar ja, waar laat ik het?

Favorieten

Persoonlijk werd ik meteen verliefd op de plakband houder! Simpel, maar toch elegant. Hij ziet er mooier uit dan mijn huidige houder, maar ik moet er toch nog even over nadenken in verband met mijn regel. Verder vind ik de pennen houder erg mooi, net als het notitieboek, maar daar heb ik echt genoeg van. Misschien leuk om een keer (gedecoreerd) cadeau te geven!

De houten bureau accessoires zijn verkrijgbaar vanaf €2,50 bij Dreamkey.

1 gedachte over “Houten bureau accessoires bij Dreamkey”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven