Hotspot in Sneek: Jees fun living

26 juli 2017

Jees fun living

Hoewel ik best vaak in Sneek ben, kom ik eigenlijk nooit echt in het centrum. Afgelopen week liep ik echter samen met mijn moeder en mijn zusje even door enkele straten toen ik Jees fun living tegen kwam. Met de etalage vol stationery en lifestyle artikelen moest ik natuurlijk even naar binnen…

Jees fun living

Jees fun living

De winkel Jees fun living is ontstaan uit een fantasie van twee zussen. Het begon met een “wat als…” gesprek van Nina en Grietje Paula en het eindigde in een plek waar creativiteit, positiviteit, gezelligheid en “FUN” de sfeer bepalen. De naam? “Jees” komt voort uit een benaming die de zussen voor elkaar hebben sinds hun kinderjaren, aangezien “jezus” niet echt iets wat je in het openbaar naar elkaar noemt.

Jees fun living

Jees fun living

Stationery & lifestyle

Wat vind je bij Jees fun living? Ik werd zelf aangetrokken door stationery en lifestyle artikelen voor de ramen. Onder andere woonaccessoires, maar dus ook papierwaren en DIY producten. Denk aan masking tape, notitieboeken, stickers en handlettering items. Natuurlijk worden kaarten ook vertegenwoordigd. Ik heb er nog even staan twijfelen, maar ik had net andere kaarten gekocht. Ik heb er tijdens dit bezoekje niks gekocht, maar het is zeker een winkel die ik in gedachten houd. Voor in je woning zijn er onder andere kussens, plantenpotten, houders en cotton lights beschikbaar. Merken zoals Studio Stationery, Miekinvorm, House of Seasons en Edding komen er aan bod.

Jees fun living

Jees fun living

Winkel

In Friesland komen dit soort winkels naar mijn idee niet zoveel voor. Kabinett in Leeuwarden en Buiten de Lijntjes in Wolvega heb je wel, maar in Sneek was alleen een tijdje Studio Stationery. Dit merk kun je nu dan shoppen bij Jees fun living, maar toch. Daarom was ik blij verrast dat deze winkel er nu is (sinds een maand)! Niet alleen het assortiment, maar ook de indeling is erg leuk gedaan met verschillende kasten en rekken. Precies zoals een winkel met stationery en lifestyle artikelen zou moeten zijn naar mijn idee.

Dus als je een keer in Sneek bent? Ga even langs bij Jees fun living op Galigastraat 14! De winkel is vrijwel iedere dag open…

Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Privacy Voorkeuren

Analytics

Nouk-san maakt gebruik van Google Analytics. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van cookies om bezoeken te analyseren. Geen zorgen: alle data die wordt verzameld, is geanonimiseerd en wordt niet gedeeld met derden.

_ga, _gid, _gat