Hotspot in Nederland: Flying Tiger

Normaal gesproken tip ik vaak lokale stenen winkels als hotspot, maar deze keer ga ik globaler met Flying Tiger. Een tijdje geleden ben ik hier zelf voor de eerste keer geweest (hij zit bij mij niet om de hoek namelijk). Via internet was ik al bekend met enkele producten, maar toen ik de naam op een gebouw in Almere zag staan, heb ik Robert mee naar binnen getrokken. 

Flying Tiger

Flying Tiger

Wat is Flying Tiger Copenhagen voor een winkel? Het is een Deense keten van designwinkels die op veel plekken is te vinden. Het merk wil niet alleen verkopen, maar ook mensen verrassen en inspireren. De producten die zij verkopen, staan daarom synoniem aan speelsheid, creativiteit en sociale activiteiten. Het assortiment is enorm uitgebreid, maar is ook betaalbaar, en wordt maandelijks vernieuwd.

Flying Tiger

Almere

De Flying Tiger die ik heb bezocht – intussen alweer twee maanden geleden, volgens mij – zit in Almere. Ik ging niet naar deze stad om de winkel op te zoeken, maar ik kwam hem toevallig tegen. Qua indeling doet het me denken aan een Op = Op Voordeelshop, maar dan leuker ingericht en vrolijkere producten.

Flying Tiger

Ondanks dat het merk Flying Tiger Copenhagen me op zich wel aanspreekt, moet ik zeggen dat ik veel producten ook gewoon voorbij loop. Denk bijvoorbeeld aan huishoudelijke of verzorgingsproducten: dit zegt me gewoon niet zoveel. Net als servies, kaarsen e.d. Ik blijf wel even staan om de ontwerpen van producten te bekijken, maar daarna loop ik door.

Flying Tiger

Uiteraard zijn er ook productgroepen waarin ik wel ben geïnteresseerd, namelijk DIY en stationery. Verrassend, he? De producten die ik wel leuk vond, heb ik op de foto’s in deze blogpost geplaatst. Zelf heb ik enkele patches meegenomen, maar ook een mini winkelwagentje en een A6 blok aquarelpapier. Het is overigens geen winkel waarvoor ik speciaal naar een stad zou rijden, maar… als ik er toch ben: ik neem graag weer een kijkje!

Wil jij ook naar Flying Tiger? Kijk of er een winkel bij jou in de buurt zit!

2 gedachten over “Hotspot in Nederland: Flying Tiger”

  1. Flying Tiger is echt een van mijn lievelingswinkels <3 Maar de laatste tijd kom ik er niet meer zo vaak, omdat ik altijd met teveel spullen wegga. Sostrene Grene is trouwens ook zo'n soort winkel, hebben ze ook stationary.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven