Holy Stitch voorjaar 2014

mei 25, 2014

Holy Stitch voorjaar 2014

Eergister keek ik op de kalender en kwam ik erachter dat dit weekend Holy Stitch weer zou zijn. De vorige keer ben ik niet geweest, dus het leek me leuk om weer een kijkje te nemen: bekenden even groeten en natuurlijk rondsneupen bij eventuele nieuwe standhouders. Beiden zijn gelukt! Daarbij heb ik leuke spulletjes gekocht en informatie verkregen. Kijk je mee?

Holy Stitch voorjaar 2014a

Vrijwel het eerste wat ik tegenkwam, was Stampin’ Up! Ik ben hier al een tijdje benieuwd naar, maar ik heb nooit echt tijd om er even voor te gaan zitten. Dus besloot ik gewoon te vragen hoe en wat. Erg leuk! De demonstratrice blijkt dicht in de buurt te wonen, dus misschien binnenkort maar eens een workshop volgen (met iemand?) en eventueel spulletjes aanschaffen. Het is helaas niet goedkoop, maar klein beginnen is ook niet erg. Ik ben in ieder geval erg enthousiast! Het wordt toch niet eerder dan de zomervakantie dat ik ermee bezig kan (en zelfs dan heb ik nog genoeg te doen, haha).

Holy Stitch voorjaar 2014b

Gewoon een random tafeltje in de gang die mooi opgemaakt is. Gehaakte dieren en andere dingen. Erg leuk! Ik ben zelf niet echt binnen geweest bij de cellen met stof, wol, kleding e.d. Ik heb dit al vaker gezien en bovendien ga ik hier vaak alleen naar binnen als ik met mijn moeder ben: dit is meer haar interesseveld. Ik ging verder bij papier en design!

Holy Stitch voorjaar 2014c

Een jaar geleden ben ik samen met mijn moeder en mijn zusje naar Holy Stitch geweest. Toen zag mijn zusje iets wat ze graag wilde hebben, namelijk snoep maken bij MostCutest.nl. Dit mocht zij toen niet hebben vanwege de gluten, maar aangezien ze nu officieel weer gluten mag… heb ik een pakketje voor haar meegenomen! Ik ga haar er morgen mee verrassen.

Holy Stitch voorjaar 2014d

Ik nam ook weer even een kijkje bij BDdesigns. Ik vind het nog steeds erg knap hoe zij al die dieren en natuur zo mooi weet te tekenen en in te kleuren. Ik kocht twee nieuwe kaarten van haar hand én een tekenboekje om zelf aan de slag te gaan. Erg leuk!

Holy Stitch voorjaar 2014e

Eén van de standhouders die ik nog niet eerder heb gezien, was deze. Gina Boonstra heeft een eigen huis van karton gemaakt, gebaseerd op Het Muizenhuis. Vervolgens heeft ze verschillende foto’s gemaakt voor op wenskaarten. Ik vind het idee enorm leuk en origineel! De kaart gaat in mijn collectie.

Holy Stitch voorjaar 2014f

Nog een nieuwe standhouder (voor mij)! Deze twee mooie kaarten zijn van Studio LND. Mooie quotes en vrolijke kleurtjes! Omdat ze allemaal zo leuk waren, mocht ik er maar twee kiezen van mezelf: het werden toevallig twee roze.

Holy Stitch voorjaar 2014g

En natuurlijk bracht ik ook even een bezoekje bij Papierdier. Ze had weer nieuwe kaarten van Gorjuss, dus ik heb er gelijk drie aangeschaft. Ik ben echt verliefd op die stijl, zo mooi!

Wie stonden er verder nog? Ik vond de tekeningen en schilderijen van Kunst van Rita enorm mooi, maar helaas had ze geen ansichtkaarten meer. De kunst die ze bij zich had, vond ik een beetje prijzig om even aan te schaffen. Star Sprinkles was een nieuwe standhouder met schattige stationery, voornamelijk uit Japan. Ook kwam ik nog een atelier tegen, namelijk SLK. Erg origineel en enorm leuk om te zien! Ook praktisch voor in huis en geschikt voor iedere leeftijd.

Wil jij ook naar Holy Stitch? Vandaag is het nog mogelijk tot 18.00 uur in het Blokhuispoort te Leeuwarden. Veel plezier!

1 Reactie

  1. He Anouk,

    Wat heb je weer en leuk stukje geschreven over de Holystitch en BDDesigns. Dank je wel! Ben je al aan het tekenen geweest?

    Gr. Brenda

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *