Holy Stitch voorjaar 2013

Holy Stitch voorjaar 2013

Afgelopen weekend vond de voorjaarseditie van Holy Stitch plaats. Hoewel wij de afgelopen twee edities als standhouders bij deze crafty markt aanwezig waren, gingen we dit keer gewoon enkele uurtjes kijken. Hoewel ik verwachtte dat alleen op de benedenverdieping de cellen bezet zouden zijn, bleek er boven ook genoeg te bekijken te zijn.

Wie waren er allemaal aanwezig? Onder andere Papierdier en Hatsaflatsa, maar ook Yms Wolatelier en Sparkelz-CreatiefAllemaal creatieve initiatieven. Net als MostCutestSillyWorkshops en Bedijs overigens. Natuurlijk waren er nog veel meer cellen ingericht. Voor alle deelnemers van Holy Stitch kun je naar deze pagina gaan.

Holy Stitch voorjaar 2013

Wij hebben het niet gedaan, maar je kon als gevangene op de foto worden gezet. Een leuk initiatief, zeker gezien het feit dat het evenement plaatsvindt in een gevangenis. Origineel!

Holy Stitch voorjaar 2013

Mijn moeder en ik zijn beiden creatief, maar wel op verschillende vlakken. Zij heeft meer met stof, naald en draad, en wol. Ik zoek het meer in papierwaar. Daarom stapten we regelmatig een cel naar eigen keuze in. Hoewel we natuurlijk ook genoeg samen er mooi vinden.

Holy Stitch voorjaar 2013

Links zie je een deel van de cel van Papierdier, een webwinkel met papierwaar. Ik heb mijn ogen hier natuurlijk uitgekeken. Rechts zie je een vilten wandkleed van Yms Wolatelier. In de cel waren nog meer van dit soort wandkleden te bekijken. Eigenlijk net zo mooi als schilderijen en net zo creatief! Ik heb er respect voor, ik zou het echt niet kunnen… misschien ooit eens een keer een cursus doen na mijn studie.

Holy Stitch voorjaar 2013

Heerlijk kleurrijk! Ik houd van vrolijke kleurtjes en hoewel ik (nog) niet met wol bezig ben, werd ik wel vrolijk van de manier waarop het was opgesteld. Mijn moeder heeft wel een paar bolletjes meegenomen zodat ze kan gaan stokhaken. Ik ben benieuwd wat eruit komt, we kenden het allebei nog niet.

Holy Stitch voorjaar 2013

Als laatste: mijn buit. Ik heb wat masking tape, stickers en kaarten gekocht, maar ook andere leuke hebbedingetjes van papier. De komende tijd komt alles apart of in ieder geval in een aantal blogs online. Dan zal ik ook vertellen waar het vandaan komt en hoe duur het was. Ik heb een leuke middag gehad met mijn moeder en zusje bij Holy Stitch. Het begon wel weer te kriebelen om in het najaar ook weer een cel in te richten, zeker met de nieuwe spulletjes die ik sinds de vorige keer allemaal heb!

5 gedachten over “Holy Stitch voorjaar 2013”

  1. (L) Inderdaad, wat een lief blogje! ik (als standhouder) heb het ook onwijs leuk gevonden en heb mn ogen uitgekeken, je wordt er soms stil van, zulke mooie dingen worden er gemaakt! Succes met het stokhaken ;-) Groetjes, Margriet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven