Holy Stitch te Leeuwarden

Holy Stitch najaar 2011

Een leuk meidenmiddagje. Op naar Leeuwarden met de trein. In de oude gevangenis was een creatieve beurs, Holy Stitch. Een leuke beurs met veel webshops. Normaal zie je enkel producten online op de foto met beschrijving, nu kun je ze in het echt zien. Bovendien ontmoet je de eigenaren. Bovendien zijn de workshops interessant om te doen, zo doe je nog eens wat creatief.

Op de beurs waren verschillende webshops te bezichtigen, bijvoorbeeld Kitchen & Garden, Most Cutest, Zussen Zooi, Applicatie-en-zo, Katrein Kunst, Femade en nog veel meer shops. Sieraden, kleding, knuffels, cupcakes, vintage, speelgoed, tassen en nog veel meer hebbedingetjes. Heerlijk om daar een paar uur doorheen te lopen, helemaal mijn categorie. En bovendien die van mama en zusje.

Holy Stitch najaar 2011a

Maar buiten de beurs om was ik ook geïnteresseerd in het gebouw. Tralies voor de ramen, kleine cellen waar soms twee personen in moeten leven, raampjes in de deuren om het eten naar binnen en de binnenplaatsen waar de gevangenen mochten luchten. Kortom, de gevangenis. Heel interessant, zeker als je nog nooit binnen bij een gevangenis binnen bent geweest. Dus toen we om vijf uur weer in de trein zaten met chocolademelk en koffie, waren we alle drie zeker tevreden. Zeker na het meedoen aan de stempelkaart (zusje kan prijzen winnen) en het aanschaffen van een aantal leuke hebbedingetjes op de beurs. Dat moeten we zeker nog een keer doen.

3 gedachten over “Holy Stitch te Leeuwarden”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven