Hoe teken ik woodland

Hoe teken ik woodland

Ik houd van leuke boekjes én van de illustraties van BD designs, een ontwerper in de buurt. Dus toen zij het boekje ‘Hoe teken ik woodland?’ uitbracht, wilde ik die graag hebben. Ik heb er nog niet mee of in gewerkt, want dat wil ik niet even snel en ‘maar tussendoor’ doen. In deze blogpost neem ik jullie slechts mee in de inhoud. Kijk je mee?

Hoe teken ik woodland 1

Twee pagina’s met uitleg, tips en copyright. Altijd handig, een introductie! De mooie illustraties zijn hier al te zien. Gelukkig nog niet ingekleurd, dus je kunt ze zelf inkleuren als je wilt! Net zoals Brenda dat doet, gewoon met potlood (en stift?).

Hoe teken ik woodland 2

In het boekje staan verschillende dieren stap voor stap weergegeven, zodat je ze zelf kunt tekenen. Zo ziet het er ineens een stuk gemakkelijk uit! Hoewel, ik moet nog maar zien of het inderdaad gaat lukken. Vooral de kleine details…

Hoe teken ik woodland 3

Een bladzijde met een opdracht, maar wel vrij om te tekenen en te kleuren. En daarbij passend bij het thema. Ik vind hem erg leuk bedacht! Je kunt de eerdere stappenplannen er altijd nog even bij pakken.

Hoe teken ik woodland 4

En als laatste… om ook de mooie illustraties van BD designs te kunnen gebruiken (en niet alleen te bekijken), mag je nog enkele kleurplaten inkleuren! Maak van jouw boekje een kleurrijke vol met illustraties van jezelf én Brenda. Ik heb er al zin in!

Het boekje ‘Hoe teken ik woodland?‘ is voor €3,95 verkrijgbaar bij BD designs.

1 gedachte over “Hoe teken ik woodland”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven