Hoe gaat het nu met DIY projecten?

Vrijwel iedere week verschijnt er een DIY project op mijn blog. Tot op heden laat ik alleen zien hoe ik dit heb gedaan en wat het resultaat ervan is. Maar hoe gaat het nú eigenlijk met al die DIY’s? Van het jaar 2016 heb ik enkele uitgezocht waarbij ik vertel hoe het er nu mee gaat! Het DIY wandbord op bovenstaande foto staat bijvoorbeeld nu op een plank in de keuken bij mijn zwager en schoonzus, want zij kregen hem cadeau op hun bruiloft.

Hoe gaat het nu met DIY's 2

DIY mini pallets als onderzetters

Eén van mijn meest recente projecten zijn de onderzetters van ijslolly stokjes. Ik ben er nog steeds blij mee, ook al is Robert het niet helemaal eens met de kleuren. Helaas heb ik niet alle stokjes er even goed op gelijmd waarschijnlijk, want er laten een paar los. Ik moet dit dus weer even fixen! Maar ze werken wel en ik vind ze erg leuk om te gebruiken.

Hoe gaat het nu met DIY's 3

DIY canvas bruiloft gift

Geïnspireerd op de workshop Mixed Media die ik heb gevolgd, maakte ik deze canvas. Oorspronkelijk bedoeld om cadeau te geven op dé bruiloft, maar toch besloten om hem zelf te houden. Want hij staat bést mooi op de schoorsteenmantel en bovendien bij ons nieuwe meubilair! Hij is al meerdere keren gevallen (kijk allen even naar drie poeslieve katten), maar nog geen schrammetje!

Hoe gaat het nu met DIY's 4

DIY schoolbordverf scènes

Om foto’s op een zwarte achtergrond met krijt te kunnen maken, schilderde ik de achterkant van mijn witte plank waar ik al foto’s op maakte. De verf zit er nog steeds erg goed op, dus dat is positief. In de praktijk gebruik ik de DIY alleen niet. Dit komt omdat ik lichtere foto’s toch veel mooier vind. Ik heb er overigens geen spijt van, zeker niet omdat ik nu een andere fijne lichte ondergrond voor videos en fotografie heb (to be continued…)!

Hoe gaat het nu met DIY's 5

DIY geverfde potten

Volgens mij heb ik jullie eerder wel een update gegeven over mijn vetplantjes die wij een half jaar geleden in de vensterbank hebben gezet. Ze zijn nog steeds niet dood, maar wel gegroeid en aangevreten. Het acrylverf op de potten houdt ook goed trouwens! Ik heb alleen intussen de twee grijze potten omgeruild van vensterbank, omdat wij nu andere kleuren hebben in het zitgedeelte. De rode kleur en bruine kleur zoals op de pot is nu alleen achter!

Hoe gaat het nu met DIY's 6

DIY keuken restyling

Omdat wij een huurhuis hebben, kunnen wij onze keuken niet verbouwen. Ik kan hem echter wel restylen en dat deed ik een tijdje terug. We moeten nog steeds op zoek naar een nieuw gasfornuis met oven, maar de rest zit er nog prima op. En ik blijf er ook erg blij mee, want het oog wil ook wat! Bovendien heb ik door één simpel “hokje” meer ruimte zodat alles precies past. Zoiets zou ik eigenlijk ook wel willen in de badkamer, maar da’s helaas iets minder praktisch…

Hoe gaat het met jouw DIY project(en) uit het verleden?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven