Hobby in de bus: DIY abonnement

Het wordt steeds bekender: DIY pakketten! Kant-en-klare dozen met alle materialen om meteen met een project aan de slag te gaan. Een abonnement is dan ook een logische volgende stap. Ook dit is niet geheel onbekend, door onder andere een lifestyle box zoals Goodie Goodness, een boekenbox van Celebrate Books of mijn eigen nieuwe verrassingsbox met stationery. En nu is er dus een variant met DIY pakketten, namelijk Hobby in de Bus!

Hobby in de bus

Heel leuk, zo’n abonnement voor een DIY (of eigenlijk hobby) pakket, maar wat houdt het eigenlijk in? Je ontvangt iedere maand een pakket met materialen en gereedschappen waar je meteen mee aan de slag kunt. Zo maak je kennis met allerlei technieken en materialen. Met handleidingen die je stap voor stap begeleiden, kun je van alles zelf maken. Iedereen kan creatief zijn! Niet alleen leuk voor mensen die net starten met een hobby, maar ook voor creatievelingen die nieuwe dingen willen ontdekken.

Hobby in de bus pakket

Hobby pakketten

Bij Hobby in de bus krijg je dus iedere maand een DIY pakket thuisgestuurd! Je kunt kiezen voor een jaarabonnement, maar ook een proefabonnement. Het eerste is relatief wel goedkoper. Het is best een investering – dat geef ik ook toe – maar je krijgt er wel iets voor terug. DIY spullen zijn helaas niet altijd goedkoop. Als je liever echt geen abonnement hebt, kun je ook (tijdelijk) losse pakketten aanschaffen. Denk bijvoorbeeld aan krijtbord (of eigenlijk handlettering), maar ook een speciale editie rondom moederdag. De pakketten zijn niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om bijvoorbeeld cadeau te geven!

Zou jij een abonnement op DIY pakketten nemen?

Bestel jouw (proef)abonnement vanaf €24,95 per maand of een los pakket voor €29,95 bij Hobby in de bus.

5 gedachten over “Hobby in de bus: DIY abonnement”

  1. Hoi Anouk, leuk die diy boxen. Ik vind t leuk om die iemand cadeau te geven of nog beter om er zelf een kado te krijgen. Leuk dat je niet Weet wat er inzit, spannend.
    Ook de verrassingsbox van jouw is leuk zag m bij lisanne.
    Gr Wendy

  2. Wat een superleuk pakket! Het lijkt me echt een feestje om elke maand zo’n pakket te ontvangen in de brievenbus. Ook een leuke manier om eens met andere soorten hobby’s kennis te maken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven