Verjaardag & jubileum update!

18 maart 2016

Hiep hiep… hoera! Vandaag is het 18 maart en dat betekent dat het mijn verjaardag is. Ik ben vandaag 24 jaar jong geworden, Nouk-san bestaat 6 jaar en Post & Papier viert z’n tweede verjaardag. Tijd voor een feestje dus! Zeker ook omdat het bijna lente is…

Verjaardag

Vandaag ben ik alweer 24 jaar. Natuurlijk nog hartstikke jong en ik heb een heel leven voor mij, maar ik moet toch zeggen dat het bést snel gaat. Ik voel me niet meer echt jarig zoals ik deed toen ik nog een klein meisje was, maar ik vier het dit weekend wel! Allereerst vanavond met mijn lieve vriend Robert, mijn moeder plus gezin en mijn grootouders. Verder staat de dag volgepland met werkzaamheden voor mijn webwinkel, een sollicitatie bij een oppasgzin (yay!) en eventueel een bezoekje aan het Boekenfestijn. Zaterdag ga ik naar Amsterdam voor een workshop Mixed Media (volgende week review online) en ga ik uit eten met mijn vader en Robert. Zondag ga ik bij de schoonfamilie langs met taart! Een vol weekend, maar wel gezellig.

Nouk-san 6 jaar

Wauw! Nouk-san bestaat alweer zes jaar. Laatst blogde ik over de 1000e blogpost, maar er zijn per ongeluk enkele berichten verwijderd zonder dat dit bedoeling was. Zonder back-up. Maar gelukkig waren het blogs uit de eerdere jaren met persoonlijke en multimedia blogs. Ik vind het nog steeds erg leuk om te bloggen en videos te maken over papier, knutselen en ontwerpen. Ik ga hier dus graag nog jaren mee door!

Post & Papier 2 jaar

Het 2-jarige bestaan van Post & Papier vier ik samen met bezoekers en klanten! Allereerst heb ik de nieuwe huisstijl online gezet. Ik ben hier enorm blij mee én trots op. Ook staat het nieuwe merk Oktoberdots online met wenskaarten, ansichtkaarten en stickersets. Ik vier mijn verjaardag met de code ’18maart’. Je krijgt hiermee 24% korting op jouw bestelling van 18 t/m 20 maart! Daarbij maak je kans op een premium, medium of small door een bericht in het gastenboek achter te laten en/of een review bij een product te plaats (plus de punten die je ermee spaart). Vier jij mijn verjaardag ook met mij? :)