Heutink 600 vulpen

Heutink 600 vulpen

Op de basisschool krijg je in groep 4 een vulpen om mee te schrijven nadat je dit eerst met potlood hebt geleerd. Toevallig maakte ik dit moment mee tijdens mijn stage. Zij kregen echter geen kroontjespen, zoals tot vorig jaar daar wel gebeurde want sommigen schrijven er nog mee, maar een rollerpen.

Omdat de vulpen enorm lekker schrijft en ik een kroontje wilde, heb ik ze zelf maar besteld. De blauw met rode variant van Heutink 600 zoals hierboven te zien is. Echter kunnen deze alleen per 10 stuks worden gekocht. Intussen heb ik door familie en social media al enkele doorverkocht, want ik hoef niet alle 10. Eén is genoeg!

Ik heb nog 4 stuks over. Voor €7 inclusief verzendkosten is één van jou! E-mail me met jouw adresgegevens en ik antwoord met mijn rekeninggegevens.

3 gedachten over “Heutink 600 vulpen”

  1. Wat een ontzettend fijne pen om mee te schrijven! Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ‘ie zó fijn zou zijn…

    Mijn oudste zit nu in groep 4, dus ik ben heel erg benieuwd of hij een pen krijgt van school (en welke dat dan is). Zelf kreeg ik al in groep 3 een pen, maar dat was gewoon een heel simpele, saaie balpen. Stom!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven