Het enige echte mandala kleurboek

Mandala kleurboek

Het enige echte kleurboek voor volwassenen, wie kent het niet? Kleuren is momenteel erg populair en dit is het meest bekende kleurboek. Er zijn inmiddels drie edities van, maar ook een op reis en zelfs een agenda. Ik zoek altijd een beetje in symmetrie in een kleurplaat, dus bood het mandala kleurboek mij een mooie uitkomst toen ik deze tegen kwam. Dat maakt een zesde versie!

Mandala kleurboek 1

Vroeger op de basisschool kregen we wel eens een mandala die we mochten inkleuren. Daarom vind ik deze variant nog eens extra leuk! Daarbij is het papier dik genoeg om gewoon met stift te kunnen kleuren zonder problemen, erg fijn! Ook zijn alle mandala’s van groot formaat en zit er genoeg detail om een paar uur mee bezig te zijn. Heerlijk ontspannend!

Mandala kleurboek 2

Ik heb de eerste mandala van de 70 ook al ingekleurd met een van mijn twee favoriete kleurenschema’s: oranje, roze, paars en blauw. Eerst de gehele binnenste ‘cirkel’ en daarna de buitenste. Je bent even bezig, maar uiteindelijk is het enorm mooi (dankzij de symmetrie)! De volgende ga ik maken met verschillende tinten groen en rood/oranje/geel, mijn tweede favoriete kleurenschema.

Mandala kleurboek 3

Mandala kleurboek 4

Nog een aantal mandala’s die in het boek staan. Het boek is vierkant, zodat de mandala’s goed op de pagina’s passen. Ik vind het in ieder geval echt geweldig, ik leef me wel uit met alle 70 die erin staan (hoewel de een me iets meer aanspreekt dan de ander misschien, dat wel).

Het enige echte mandala kleurboek is verkrijgbaar voor €12,50.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven