HEMA to do-blokje en notitieboek

De HEMA is mijn favoriete winkel. Ik kom er met enige regelmaat. Ik ga niet graag de stad in, maar gelukkig ligt de winkel op mijn route naar het station. Daarbij is de HEMA vlakbij de bibliotheek. Mijn geluk. Zo kocht ik ook bovenstaand notitieboek en to do-blokje. Heerlijk simpel, maar toch heel praktisch en mooi!

Het to do-blokje dat hier op de foto staat, is al ongeveer voor de helft op. Dat geeft maar aan hoeveel ik hem gebruik! Helaas is wel het kartonnen achterkantje eraf gegaan. Als hij op is, weet ik niet of ik een nieuwe aanschaf… ik schrijf tegenwoordig zakelijke to do-lijstjes op in mijn Moleskine en de privé/studiegerelateerde to do-lijstjes in mijn agenda. Tot die tijd is hij wel heel handig!

Een aantal huishoudelijke klusjes, die ik overigens tegenwoordig op de homeplanner plaats.

Zie je? Gehalveerd en geen kartonnen achterkantje meer.

De rondjes voor de taken kleur ik in wanneer ik ermee bezig ben. Heb ik ze afgerond? Dan gaat er een streep door de taak zelf heen. Ik vind dit heel fijn werken. Heb ik het lijstje afgerond? Of heb ik gewoon een nieuw blaadje nodig? Dan haal ik het bovenste blaadje eraf en begin ik op de volgende. Ze zijn zelfklevend, maar ik plak ze vrijwel nooit ergens op.

Het roze notitieboek! Deze kocht ik als dagboekje, om gewoon te beginnen. Tot op heden heb ik er wel iets in geschreven, maar eigenlijk wil ik hem wel actiever gaan gebruiken.

Een stukje geschreven! Genoeg ruimte en hij schrijft fijn.

Een nadeel van dit boekje: hij is niet ‘plat’ in het midden. Ik moet het plat drukken wanneer ik wil schrijven.

De achterkant met het bekend HEMA logo!

Het notitieboekje staand. Hij is zo groot als een A5’je, geloof ik. Ik ben er heel blij mee, nu nog meer in schrijven!

3 gedachten over “HEMA to do-blokje en notitieboek”

  1. Dat notitieboek heb ik ook heel lang gebruikt voor mijn werk. Je hebt ze ook in het blauw en zwart. Fijne boekjes! :-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven