HEMA kraft stationery

HEMA stationery

Een tijdje geleden poste ik een shoplog van HEMA online, met een leuke winactie erbij. Ik shopte echter ook voor mezelf en ik heb die producten natuurlijk ook gebruikt. In deze post zie je een deel van de spullen die ik zelf heb gehouden en ik geef hier mijn mening over.

HEMA stationery

Allereerst de stempels. Het eerste dat mij op viel aan de stempels was dat er stickers op zitten om aan te geven welke afdruk je krijgt. Dat vind ik erg jammer, aangezien een stempelafdruk op een stempel in mijn ogen er toch een beetje bij hoort. Verder vond ik het wel leuke afdrukken. Sommige erg simpel, maar het hoeft ook niet altijd ingewikkeld te zijn om iets moois te creëren.

HEMA stationery

Bij de grote stempel heb ik moeite om één ster te gebruiken of een mooie afdruk te maken. Het lijkt wel alsof de inkt gewoon niet echt op de stempel wil. Dit was gelukkig anders bij de kleinere stempeltjes, hoewel daar ook nog verbetering in zit. In ieder geval zijn ze heerlijk klein en handig voor bijvoorbeeld een plakboek (dat ik misschien na mijn vakantie wel weer ga maken)!

HEMA stationery

Dan de masking tape. Ik vind de ontwerpen niet heel snel mooi, maar over deze ben ik wel tevreden. De sterretjes en ‘and live happily ever after’ hangen tenslotte aan de muur boven mijn bureau. Ik vind de donker roze met streepjes ook leuk. De fluor roze vind ik iets minder, maar hij zat nu eenmaal bij een pakketje in. En hij is wel handig voor de goodies die ik maak. Buiten de ontwerpen is het geen tape om te gebruiken als je iets dicht wilt hebben, want erg goed plakken blijft het niet. Natuurlijk is het de bedoeling van masking tape dat je het eraf kunt halen, maar dat doet deze tape uit zichzelf heb ik het idee. Dat vind ik een beetje zonde. Bij de letters boven mijn bureau heb ik het even extra goed aangedrukt.

HEMA stationery

De kraft pen en het notitieboek. Dit waren twee artikelen waar mijn oog als eerste op viel in de HEMA. De pen is lekker licht, maar wel dik. Dit vind ik heerlijk schrijven. Het ‘simpele’ karton vind ik erg leuk, net zoals bij het notitieboek. Ik ben van plan dit nog te versieren, ik weet alleen nog niet hoe en wat. Tips? Ik vind de ringband erg fijn, omdat ik de bladzijden gewoon om kan slaan zonder moeite. Daarbij blijft het op dezelfde hoogte.

HEMA stationery

De binnenkant van het notitieboek. Ik gebruik het als een soort dagboek, dus ik laat hier een lege pagina zien. Ik heb er echter al in geschreven (met de pen die je hier boven ziet) en ik vind het heerlijk om erin te schrijven. Het is gewoon normaal papier, maar het heeft het goede formaat en de lijntjes staan op de goede plek. Ik wil hem er nu weer bij pakken, gewoon omdat het zo fijn schrijft. Nu binnenkort de buitenkant nog wat opvrolijken, misschien met ‘diary’?

Het notitieboek (€2,95 per stuk), de pen (€1,95 per set), de masking tape (€2,60 per twee rollen) en de stempels (€2,95 per set) zijn verkrijgbaar bij de HEMA.

7 gedachten over “HEMA kraft stationery”

 1. Het notitieboekje van de Hema heb ik ook!
  Die gebruik ik voor deze vakantie, ik schrijf er van 8 weken lang in wat ik heb gedaan.
  En ik plak er leuke dingetjes bij, ook een soort dagboekje dus.

  Bij de voorkant heb ik rechts masking tape geplakt met stippen erop.
  Ik heb er met de kleuren van de stippen ‘My summer holiday!’ van vilten letters uitgeknipt en opgeplakt.
  En verder heb ik er nog een roze strikje opgedaan! :)

 2. Ik heb bij Hema ook vaak dat ik maar 1 van de 2 printjes in een pakje leuk vind. Jammer is dat! En de inkt van de stempelsetjes vind ik niks… Ik gebruik mijn eigen inkt pad en dan doen ze het al een stuk beter :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven