HEMA deskplanner

feb 12, 2014

HEMA deskplanner

Regelmatig loop ik de HEMA binnen om te kijken of er weer mooie (nieuwe) papierwaren liggen in de schappen. Een poosje geleden heb ik deze planner van 21 cm breed gekocht. Ideaal voor een bureaublad, dacht ik. Toch?

Wat ik in ieder geval meteen kan zeggen, is dat er ruimte genoeg is in deze planner. Dat zag ik al toen ik hem kocht. Daarbij is het ontwerp weer erg mooi, zoals de meeste producten van HEMA. Ik heb natuurlijk wel meer planners gespot, ook online, maar deze heeft een leuke toevoeging: een to do-lijst, notities en een leeg vak voor bijvoorbeeld doodles. Een nadeel daarvan is dat hij aan de onderzijde van het papier zit. Dus alleen als je hem uitklapt kun je beide zijdes zien:

HEMA deskplanner 1

Een extra voordeel is dat de planner in het Engels is, zo is hij natuurlijk internationaal! Daarbij kun je de data zelf invullen, dus je kunt beginnen en eindigen wanneer je wilt. Een pauze tussendoor houden is ook geen probleem! Ik zou hem in de eerste instantie zakelijk gebruiken en dit heb ik ook gedaan, maar ik kwam er al snel achter dat het voor mij niet werkt om drie verschillende blokken/boeken te hebben voor een planning: privé/studie, zakelijk en huishouden. Daarom heb ik dit per begin dit jaar toch allemaal omgezet naar een agenda. Ik gebruik de planner nu dus niet meer, helaas. Dit is echter wel de enige reden, want ik vind hem verder erg praktisch!

HEMA deskplanner 2

HEMA deskplanner 3

De planner heeft 80 grams papier, dit is eigenlijk gewoon normaal A4 papier. Ik heb hier geen problemen mee ondervonden, het schrijft juist erg prettig. Ik vind de ringband soms wel onhandig, omdat er zoveel blaadjes in zitten dat de bladzijdenniet mooi over elkaar heen valt, tenzij je hiervoor veel moeite doet. Het formaat is inderdaad handig voor een bureau, maar niet voor de mijne: ik heb namelijk nog een bovenstuk erop staan met daarin kastjes en lades. Hierin is schrijven niet echt gemakkelijk. Aan de zijkanten kan hij niet standaard liggen om de lades aan de onderkant zitten, dus hier leg ik altijd neer wat ik momenteel aan het doen ben en daarna ruim ik het op. Als je een bureau hebt zonder bovenstuk is hij wel ideaal!

De deskplanner van HEMA is voor €3,95 verkrijgbaar.

4 Reacties

 1. Hema is sowieso zo fijn bezig met allemaal leuke kantoorspullen! Word er zo blij van. Heb deze desk planner ook, handig ding!

  Antwoord
 2. Wat een mooie blog heb je! Ik ben ook gek op HEMA, kan er niet binnen lopen zonder iets te kopen. Mooie simpele ontwerpen, I’m loving it!

  Groetjes,
  Femke

  Antwoord
 3. Deze lijkt me zo handig misschien binnenkort toch maar eens aanschaffen!

  Antwoord
 4. OOhw dat van je bureau zelfde probleem hier dan is al de helft van me bureau in bezet en dan nog je laptop/computer aarhhg. Ik heb deze deskplanner al een tijdje maar ik zocht inspiratie om er wat mee te gaan doen -xxx- Anniek

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *