HEMA deskplanner

12 februari 2014

HEMA deskplanner

Regelmatig loop ik de HEMA binnen om te kijken of er weer mooie (nieuwe) papierwaren liggen in de schappen. Een poosje geleden heb ik deze planner van 21 cm breed gekocht. Ideaal voor een bureaublad, dacht ik. Toch?

Wat ik in ieder geval meteen kan zeggen, is dat er ruimte genoeg is in deze planner. Dat zag ik al toen ik hem kocht. Daarbij is het ontwerp weer erg mooi, zoals de meeste producten van HEMA. Ik heb natuurlijk wel meer planners gespot, ook online, maar deze heeft een leuke toevoeging: een to do-lijst, notities en een leeg vak voor bijvoorbeeld doodles. Een nadeel daarvan is dat hij aan de onderzijde van het papier zit. Dus alleen als je hem uitklapt kun je beide zijdes zien:

HEMA deskplanner 1

Een extra voordeel is dat de planner in het Engels is, zo is hij natuurlijk internationaal! Daarbij kun je de data zelf invullen, dus je kunt beginnen en eindigen wanneer je wilt. Een pauze tussendoor houden is ook geen probleem! Ik zou hem in de eerste instantie zakelijk gebruiken en dit heb ik ook gedaan, maar ik kwam er al snel achter dat het voor mij niet werkt om drie verschillende blokken/boeken te hebben voor een planning: privé/studie, zakelijk en huishouden. Daarom heb ik dit per begin dit jaar toch allemaal omgezet naar een agenda. Ik gebruik de planner nu dus niet meer, helaas. Dit is echter wel de enige reden, want ik vind hem verder erg praktisch!

HEMA deskplanner 2

HEMA deskplanner 3

De planner heeft 80 grams papier, dit is eigenlijk gewoon normaal A4 papier. Ik heb hier geen problemen mee ondervonden, het schrijft juist erg prettig. Ik vind de ringband soms wel onhandig, omdat er zoveel blaadjes in zitten dat de bladzijdenniet mooi over elkaar heen valt, tenzij je hiervoor veel moeite doet. Het formaat is inderdaad handig voor een bureau, maar niet voor de mijne: ik heb namelijk nog een bovenstuk erop staan met daarin kastjes en lades. Hierin is schrijven niet echt gemakkelijk. Aan de zijkanten kan hij niet standaard liggen om de lades aan de onderkant zitten, dus hier leg ik altijd neer wat ik momenteel aan het doen ben en daarna ruim ik het op. Als je een bureau hebt zonder bovenstuk is hij wel ideaal!

De deskplanner van HEMA is voor €3,95 verkrijgbaar.


Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*