HEMA accentueerstiften

HEMA accentueerstiften

De HEMA is eigenlijk mijn favoriete winkel, naast de boekhandel dan. Niet alleen voor kleding, maar ook voor schrijfwaar. Zo besloot ik dat ik nieuwe markeerstiften nodig had voor het studeren. Voordat ik naar de bibliotheek ging dus eventjes een bezoekje brengen aan de HEMA. De bovenstaande stiften zijn het geworden, in de mooie kleuren roze, groen en geel. Onderhand een beetje zwart, dat komt door de inkt van de samenvattingen waar ik doorheen heb gewerkt…

Deze drie kleuren zijn de enige in deze editie. Natuurlijk zijn er ook nog wel gewone markeerstiften, je weet wel: van die dikke en fel gekleurde stiften, maar deze vond ik fijner ogen. Daarbij zit er ook een andere kant aan dezelfde stiften: een kleine punt. Die is zeker van pas gekomen! Alleen jammer dat het kleurtje blauw er niet was, dan was de collectie helemaal compleet geweest…

HEMA accentueerstiften

HEMA accentueerstiften

HEMA accentueerstiften

Mooi hè, die accentueerstiften? Hoewel ik eigenlijk alleen voor de dikke punten ging, kwamen de ‘gewone’ stiftjes ook van pas. Zo werd het niet een hele kleurenbende in mijn mapje. Dat scheelt toch wel. Daarbij zien ze er ook gewoon leuk uit!

HEMA accentueerstiften

De beschrijving die op de pen staat beschreven. Eigenlijk alleen het logo, productnaam, contactgegevens, artikelcode en barcode. Dan vind ik de rest van de verpakking toch mooier, want die is gewoon transparant: de vulling is duidelijk te zien.

HEMA accentueerstiften

Een demonstratie: zo zien de kleurtjes op papier eruit. Daarbij werkt de dikke stift ideaal voor het lettertype Arial 11 punt. Precies de hoogte van de zin!

HEMA accentueerstiften

En zo gebruikte ik onder andere de andere kant van de accentueerstift: dat ging zo een stuk gemakkelijk dan met de dikke stift. Dit is overigens een deel van mijn samenvatting.

HEMA accentueerstiften

Even een voorbeeldje van hoe hij schrijft: precies zoals een normale stift, maar dan met een fluoriserende kleur. Ik zou het niet voor samenvattingen of notities gebruiken, maar wel om iets aan te geven.

HEMA accentueerstiften

En zo werkt de dikke kant van de stift, ook handig voor geschreven tekst dus!

De accentueerstiften met een dikke en puntige kant zijn bij de HEMA verkrijgbaar voor €1,- per stuk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven