Happy Wrapping zwart/wit

Happy Wrapping zwart wit

Een poosje geleden plaatste ik een blog over Happy Wrapping, een project van Ankepanke. Ik wilde er echter zelf ook mee aan de slag, dus heb ik nu eindelijk een pakket besteld en wel de zwart/witte. Waarom? Omdat ik eigenlijk alle kleuren door elkaar hebben, maar daarvoor was ik te laat. Dit vond ik een mooi alternatief!

Heel toevallig is mijn vriend bijna jarig. In januari, om precies te zijn. Echter, ik heb zijn cadeautjes al een maand op het oog, dus kon ik dit als voorbeeld gebruiken voor punt 1 op het lijstje wat je met het pakket van Happy Wrapping kunt doen: cadeaus inpakken!

Happy Wrapping zwart wit 1

Wat heb ik gebruikt? Eén van de A3 vellen in het pakket, waarvan ik had verwacht dat wel groter waren, ondanks dat ik wel weet hoe groot A3 formaat is. Wat ik vooral jammer vind, is dat de vellen gevouwen zijn in het midden. Het is logisch, vanwege het verzenden, maar toch wel zonde. Voor kleine cadeaus is dit pakpapier wel ideaal, maar verder niet echt. Voor dit cadeau heb ik simpelweg gebruik gemaakt van de vouw door hem op een hoek te gebruiken zodat het niet opvalt. Overigens is het enorm stevig papier. Handig voor het knutselen, maar niet altijd even prettig tijdens het inpakken.

Ik heb ook een klein kaartje met een cadeau erop, waar ik een berichtje op heb gezet en vervolgens op het pakpapier heb geplakt met de bijpassende stickers. De stickers zijn stevig en plakken erg goed, dus dat is een goed teken. De witte streep met zwarte stippels zijn de tape stickers van het pakket, waarbij ik de grote én kleine gebruikt heb door ze achter elkaar te plakken. Ik vind het goed gelukt, als ik eerlijk ben!

Happy Wrapping zwart wit 2

Er zijn natuurlijk meer dingen die je met het pakket kunt doen en kunt maken. Ik heb me vooral gefocust op het papier, maar ik heb ook de rest erbij betrokken. Allereerst: vlaggetjes! Hiervoor heb ik de driehoekjes gepakt zodat ik de lijnen kon volgen en deze daarna kon overtrekken op de kruisjes. Simpel en gemakkelijk, maar toch zo leuk! Hij hangt nu in/boven de kast met allerlei producten voor Post & Papier en andere creatieve artikelen. Het touw komt niet uit het pakket. Voor dit soort knutselwerkjes is het papier erg handig vanwege de stevigheid en daarbij het dubbelzijdige ontwerp!

Happy Wrapping zwart wit 3

En nog een knutselwerkje: ik heb een envelop gemaakt met een mal en daarin een kaart uit het pakket gestopt. Daarbij heb ik stickers gebruikt: op de voorkant voor het adres, hoewel hij wel klein is, en een leuke decoratie. Op de achterkant een sluitzegels om de envelop dicht te doen. Het past allemaal heel mooi bij elkaar, dus misschien ben ik wel blij dat ik uiteindelijk voor zwart/wit heb gekozen in plaats van allerlei kleuren.

Happy Wrapping pakketten (€15) en losse producten (vanaf €2,50) zijn verkrijgbaar via Ankepanke.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven