Happy wrapping met Ankepanke

Happy Wrapping by Ankepanke

Als je Ankepanke de afgelopen weken hebt gevolgd, wist je dat ze met een gloednieuw project bezig was: happy wrapping! Wat houdt dit nu precies in? Verschillende ontwerpen en kleuren pakketten met daarin verschillende producten om een cadeautjes in te pakken. Of lekker aan het knutselen te gaan, natuurlijk. 

Wat zit er in zo’n pakket met een kleur/thema? Materiaal voor ongeveer 10 kadootjes, uiteraard afhankelijk van het formaat. Daar heb je nog niet erg veel aan natuurlijk. Wat is de precieze inhoud van dit pakket nu? 10 vellen A3 kadopapier gedrukt op 160 grams glad papier, 5 mini kaartjes (formaat van een visitekaartje) op 350 grams mat biotop papier, 5 A6 ansichtkaarten op 350 grams sulfaatkarton én 2 stickervellen met verschillende soorten stickers erop. Dat is dus best een groot pakket, zeker omdat het allemaal zo leuk bij elkaar past!

Happy Wrapping by Ankepanke 2

Waarom Ankepanke dit graag op de markt wilde brengen? Anke is zelf gek op patroon papier, kadootjes inpakken en knutselen met papier. Echter, wanneer je de materialen op verschillende plekken koopt, past het geheel niet echt bij elkaar. Daarom besloot ze zo’n concept zelf maar uit te werken. Eerst met 10 verschillende kleuren pakketten en natuurlijk: kerstmis! Want dat komt er ook bijna aan. Maar er zijn al genoeg nieuwe ideeën voor nieuwe sets. Als speciale actie kun je momenteel zelfs je eigen set samenstellen!

De sets van happy wrapping zijn verkrijgbaar bij Ankepanke in haar shop voor €15.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven