Be a flamingo! Gratis mini poster

14 juli 2017

Printable mini poster be a flamingo

Al sinds de verkoop van mijn zomercollectie 2016 is gestart, is de flamingo veruit het meest populair. Uiteraard zijn alle figuren verkrijgbaar bij de printables en op het stickervel, maar de postkaart was het snelste uitverkocht. Daarom besloot ik een extra (gratis) printable te maken met deze illustratie. Je kunt de mini poster be a flamingo nu gratis downloaden!

Illustratie hergebruiken

Als je me al iets langer volgt, weet je misschien nog wel hoe de illustratie van de flamingo tot stand is gekomen vorig jaar. En waarom zou je een populair item niet meerdere keren gebruiken? Hergebruik is puik, immers. Naast de nieuwe tropische trend is de flamingo nog steeds erg in trek. Ook in de zomer van 2017! Ik wilde hem dit keer wel als enkele flamingo gebruiken in plaats van als patroon… maar wat zou ik eens voor printable maken?

Flamingo met twinmarkers

Quote zoeken

Nadat ik had besloten dat ik slechts één flamingo op de nieuwe printable wilde, kwam het idee voor een mini poster al snel. Daarom ging ik op zoek naar een leuke quote. Pinterest is dan je beste vriend! Ik twijfelde eerst tussen het gebruik van een puur roze quote of één met het woord ‘flamingo’ erin, maar daar was ik ook snel over uit. En zo ontstond mini poster Be A Flamingo In A Flock Of Pigeons! De flamingo’s zijn uiteraard geheel roze. Hoe kan het ook anders?

Printable mini poster flamingo

Mini poster Be a Flamingo

Mini poster Be a Flamingo is gratis te downloaden als A4 poster, maar ook kleiner af te drukken. Hij is bedoeld voor persoonlijk gebruik en mag niet commercieel worden ingezet. De poster mag niet verkocht of aangeboden worden als zelfgemaakt en worden gehost of ge-upload op andere websites. Wil je hem delen? Leuk! Deel dan de link naar het onderstaande product, niet de directe link naar het PDF-bestand.

Wil jij mini poster be a flamingo voor in jouw huis? Download ‘m gratis via mijn shop!