Gratis kleurplaten!

23 januari 2015

Gratis kleurplaten printables

Kleuren is he-le-maal in! Er zijn tientallen kleurboeken beschikbaar en sinds kort ook kleurtijdschriften. Wat wil je nog meer? Nou, gratis kleurprintable natuurlijk! Dus ging ik even online op zoek naar enkele leuke om te printen. Kijk maar maar:

Gratis kleurplaten printables 1

Allereerst begin ik met een vrij recente kleurplaat van Ankepanke. Zij ontwierp een zeemeermin voor ‘Daily Anke’, maar omdat hij zo populair was, maakte ze er ook een kleurplaat van. Download hem via haar Dropbox!

Naast katten vind ik uilen ook erg schattig. Dit is een random kleurplaat die ik heb gevonden via Pinterest. Eventueel kun je hem in vieren splitsen, maar eigenlijk is het een soort strip. Download hem hier!

Gratis kleurplaten printables 2

Ken je Tijd voor kleur! en Kleur! In ‘t klein nog? Nou, op de website van Denksport kun je gratis enkele printables downloaden als PDF-bestanden. Het zijn voorbeelden die ook in de tijdschriften voorkomen.

Als laatste nog een dierlijke kleurplaat, namelijk met een eekhoorn en een boom met eikels. Getekend door BD designs, helemaal gratis voor iedereen te downloaden.


Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*