Goodie Goodness september 2014

Goodie Goodness september 2014

Goodie Goodness viel weer op de mat afgelopen week mét een geheel nieuwe doos. Geen kraft doosje meer, maar een eigen ontwerp. In deze blogpost dus niet alleen een weergave van de producten in de goodiebox, maar ook een kleine review van de nieuwe box.

Goodie Goodness september 2014a

De nieuwe box is van dunner wit karton met daarop een ontwerp dat helemaal bij Goodie Goodness past. Ik vind het karton niet heel erg fijn aanvoelen, daarbij is het doosje nu niet echt meer te gebruiken om te recyclen. Iets wat ik wel deed voor orders van Post & Papier. Het voordeel is dat het doosje niet meer ingepakt wordt.

Goodie Goodness september 2014b

Wat zit er in deze doos? De ontwerpers Dots Lifestyle met een houten huisje én Yes I Wood met een print en kaarten. Ik vind de laatste naam wel origineel, een leuk woordgrapje die toepasselijk is op de producten.

Goodie Goodness september 2014c

Allereerst het houtenhuisje. Een mooie lichtje kleur met een quote ‘Be happy’. Er werden verschillende uitgereikt. Ik vind deze positieve boodschap fijn, maar ik vond die over creativiteit stiekem ook wel erg leuk. In ieder geval is dit een accessoire die leuk staat in de woonkamer, op een plankje in een kast of in de vensterbank.

Goodie Goodness september 2014d

Goodie Goodness september 2014e

Daarbij nog een print en vier kaarten van Yes I Wood. Oké, papier is niet direct hout, maar toch ook wel weer aangezien het daar vandaan komt. Ook hebben de afdrukken een achtergrond met een houten patroon. Dus eigenlijk past het perfect bij het merk. De kaartjes hebben een achterkant waarop je kunt schrijven, maar geen envelopjes. De ontwerpen zijn simpel, maar daardoor juist mooi.

De Goodie Goodness box is verkrijgbaar voor €22,50 inclusief verzendkosten per maand.

1 gedachte over “Goodie Goodness september 2014”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven