Goodie Goodness oktober 2013

okt 7, 2013

Goodie Goodness oktober 2013

Yay! In de eerste week van de maand kijk ik altijd weer uit naar de Goodie Goodness box. Altijd weer een verrassing met de producten die erin zitten. Dit keer een blogpost en foto’s, omdat ik niet iedere keer een video wil opnemen.

Goodie Goodness oktober 2013a

De goodiebox bestaat dit keer uit producten van Oh so pretty party, een merk van Judith en Heleen. Opnieuw een mooi verpakt pakketje dat ik maar al te graag uitpak!

Goodie Goodness oktober 2013b

Een klein beetje uitleg over het merk en de producten die in de goodiebox zitten. Eigenlijk was ik zo benieuwd dat ik het niet helemaal goed heb doorgelezen, het enige wat ik meekreeg is dat het om een feestje ging. En dat is altijd goed, toch?

Goodie Goodness oktober 2013c

Allereerst een buisje met confetti in de kleuren oranje en bruin. Leuk verpakt, maar fluor is niet mijn kleur en confetti gebruik ik meestal om post en cadeautjes in te pakken. Ik weet niet of ik dit zo snel zal gebruiken. Misschien voor een thema met #snailmail.

Goodie Goodness oktober 2013d

Tags en tabels met kraft stijl. Heerlijk! Leuke teksten en ontwerpen, super om bij een pakketje te doen. Ze zijn wel iets dikker dan ik labels ben gewend, maar dat vind ik ook wel eens leuk!

Goodie Goodness oktober 2013e

In dezelfde dikte en leuke letters is er een vlaggetje voor een feestje, ik denk voor een verjaardag. Leuk, maar een beetje te klein voor mijn idee. Misschien leuk voor aan de stoel van de jarig!

Goodie Goodness oktober 2013f

Een wimpel met de tekst ‘you rock’. Ik weet niet zo goed wat ik hiervan vind, ook omdat ik het niet echt bij het geheel vind passen.

Goodie Goodness oktober 2013g

Kaarten vind ik altijd leuk! De fluor oranje doet me denken aan een stempel. Ik had kraft hierbij mooier gevonden, overigens. De diamanten kaart vind ik wel leuk, het is eens iets anders! En: wat is de bovenkant?

Goodie Goodness oktober 2013h

Allerlaatst nog een schrift. Tja, ik kan alle bovenstaande producten begrijpen als het om een feestje gaat. Een schrift eigenlijk niet. Zeker niet omdat er ruitjes in staan. Ik denk hierbij eerder aan school en dat is niet altijd een feestje.

Over het algemeen vond ik het een leuke box met papierwaar erin, maar ik vond het wel jammer dat de producten een beetje ongerelateerd waren. Met uitzondering van de labels, vlaggetjes en confetti. De kaarten konden er ook nog mee door. Ik kijk uit naar november!

De Goodie Goodness box is verkrijgbaar voor €22,50 inclusief verzendkosten per maand.

3 Reacties

  1. Lijkt wel erg weinig voor zoveel geld!

    Antwoord
  2. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik dacht: Zo, is dat alles voor dat geld? Maar zo heb ik ook een keer bij je gezien in een video dat je een heel stuk meer kreeg.

    Antwoord
    • Ik weet niet wat alles waard is precies, maar vorige maand kregen we heel wat van Eva&Anne… dus hangt er ook af van welk merk, denk ik ;)

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *