Goodie Goodness november 2014

Goodie Goodness november 2014

Vandaag voor de allerlaatste keer… Goodie Goodness! Deze maand heb ik mijn abonnement opgezegd na anderhalf jaar om Geluk in een doosje te gaan uitproberen. En omdat ik het wel genoeg vond, aangezien het wel iedere maand geld kost. In ieder geval, hierbij de inhoud van november:

Goodie Goodness november 2014a

Allereerst een mooie introductie over de ontwerpers. Ik heb wel het idee dat er steeds meer twee ontwerpers worden gebruikt. In het begin was het vaak één per doos. Ik ben er niet over uit of ik dit nu leuk vind of niet. Meer kleine cadeautjes natuurlijk, maar een groot cadeau is ook wel leuk. In deze goodiebox zitten Keecie en I love my type.

Goodie Goodness november 2014b

Allereerst een vogeltje van leer aan een ring. Ik weet niet precies wat het is, want een sleutelhanger kan het toch niet zijn? Dan is het vogeltje toch ondersteboven? Ik vind hem wel leuk. Mooi en simpel! Volgens mij is het ook het symbool van Keecie.

Goodie Goodness november 2014c

Dankbaarheid is één van de populaire onderwerpen op het moment. Dat is waar I love my type op in speelt met dit boekje. Per dag kun je invullen waar je dankbaar voor bent, maar ook wat je aan het lachen maakte, wat je geraakt heeft en wat voor inzicht je hebt gekregen. Dit hoeft niet iedere dag natuurlijk, je kunt zelf invullen welke datum. Positiviteit ten top dus! En een klein maar fijn en handig boekje doordat hij gemakkelijk overal mee heen kan.

Goodie Goodness november 2014d

Daarbij zit er nog een notitieboek bij van dezelfde ontwerper. Het is een notitieschrift met daarin blanco pagina’s. Ik vind dat niet heel prettig, maar ik vind de cover wel erg leuk. Abstract, maar ook simpel. En zoals de woorden op de kaft al aangeven, is het boek voor allerlei verschillende dingen.

De laatste box voor mij is dus een leuke en ik ben blij dat ik die van november nog mee heb gepakt. Vanaf volgende maand ga ik bloggen over Geluk in een doosje per twee maanden.

De Goodie Goodness box is verkrijgbaar voor €22,50 inclusief verzendkosten per maand.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven