Goodie Goodness mei 2014

Goodie Goodness mei 2014

Een nieuwe maand betekent Goodie Goodness tijd! Deze maand bestaat het concept een jaar en dat werd gevierd met producten uniek voor Goodie Goodness gemaakt, namelijk door PUC. Met leuke extra goodies van de makers van het initiatief zelf. Kijk je mee?

Goodie Goodness mei 2014b

Goodies van Goodie Goodness! Een mooie ansichtkaart met een bedankje en een illustratief hart erop, maar ook een boekenlegger met happy quotes. Heerlijk van papier!

Goodie Goodness mei 2014a

Een klein beetje uitleg over het afgelopen jaar en wat er dit keer in de box zit. Op de achterkant staat meer uitleg over het merk PUC en het product. Het komt er simpelweg op neer dat het leer dat gebruikt is voor het product van PUC recycled is.

Goodie Goodness mei 2014c

Dit is het product van PUC: een omslag van leer voor een notitieboekje. Wit met bruin, dat vind ik wel een mooie combinatie. En het formaat is ook lekker handig voor kleine notities onderweg bijvoorbeeld. Ik vind het concept erg leuk, maar ik weet gewoon niet of ik leer wel zo mooi vind. Ik ben gewoon niet zo van dit soort materiaal, denk ik.

Goodie Goodness mei 2014d

De binnenkant! Eigenlijk is het gewoon zo’n mini schriftje van de HEMA dat erin zit, dus je kunt de cover meerdere keren gebruiken. Ook weer heerlijk duurzaam! Een erg leuk concept, maar ik denk dat ik het notitieboekje gewoon ga gebruiken apart. Veel gemakkelijker en mooier (hij heeft een roze cover) naar mijn smaak.

De Goodie Goodness box is verkrijgbaar voor €22,50 inclusief verzendkosten per maand.

1 gedachte over “Goodie Goodness mei 2014”

  1. Ik vind het Notebook er erg gaaf uitzien! Juist het leer erom, ik zag op de site van PUC dat ze hem binnenkort gaan verkopen. :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven