Goodie Goodness maart 2014

Goodie Goodness maart 2014

Afgelopen week kwam er weer een leuk pakketje binnen, namelijk van Goodie Goodness! Ik heb even gewacht totdat ik hem opende voor een video, maar helaas had ik hier geen tijd voor. Daarom deze keer even met foto’s van de inhoud. Kijk je mee?

Goodie Goodness maart 2014a

Opnieuw bevatte de box twee merken, namelijk ‘A Little Lovely Company’ en ‘Be-Poles’. Ieder met een eigen product… van papier! Dat vind ik altijd wel leuk, dus ging ik snel verder kijken.

Goodie Goodness maart 2014b

Goodie Goodness maart 2014c

Dit is de papieren zak van Be-Poles, een merk uit het buitenland. Het is een hele grote, dus ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik ermee moet. Hij ziet er wel leuk uit en gerecycled is natuurlijk altijd goed. Gebruiken voor afval rondom groente en fruit? Helaas ben je hem dan wel kwijt… De zak had van mij wel iets kleiner gemogen!

Goodie Goodness maart 2014d

Van ‘A Little Lovely Company’ zat er een leuke woordbanner in. Dit product is populair bij stationery webwinkels op het moment, erg leuk! Er zitten enorm veel letters en cijfers in, dus ik ga misschien binnenkort eens aan de slag. Leuk voor mijn verjaardagsfeest thuis misschien!

De Goodie Goodness box is verkrijgbaar voor €22,50 inclusief verzendkosten per maand.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven