Goodie Goodness juni 2014

Goodie Goodness juni 2014

Een aantal dagen geleden kwam er weer een leuk pakketje in de bus, de Goodie Goodness box! En dit keer staan er weer een aantal leuke, praktische items in. Hoewel ik een beetje twijfel over het abonnement, maakt dit cadeau het wel weer goed!

Goodie Goodness juni 2014a

Het doosje bij het openmaken. Sinds deze maand gaat het via incasso i.p.v. PayPal en daar kregen we een bedankje voor. En dit zat er in:

Goodie Goodness juni 2014b

Een armbandje met een sterretje eraan. Ik denk dat het niet echt iets voor mij is, maar het is wel een leuk gebaar! En schattig.

Goodie Goodness juni 2014c

Nog een leuk extraatje: een notitieboekje met blanco pagina en een speciale cover met een print. Daarbij zitten magneten, dus die gaan op de koelkast of het whiteboard in de keuken! Met dezelfde patroontjes.

Goodie Goodness juni 2014d

En nu waar het eigenlijk om gaan: een verhaal over de ontwerpers en natuurlijk… het verhaal achter de producten! Oh, ik zie trouwens nu dat het armbandje ook bij de producten hoort. Excuses! Dus alleen het notitieboekje en magneetjes zijn het cadeautje, maar ook dat is erg leuk.

Goodie Goodness juni 2014e

Ansichtkaarten! Simpel, maar daarom juist erg leuk. Van speciaal papier, volgens mij. Ik houd gewoonweg van quotes!

Goodie Goodness juni 2014f

En een leuke tas met weer een mooie quote. Erg handig om spulletjes in te bewaren.  Ook simpel, maar toch mooi!

De Goodie Goodness box is verkrijgbaar voor €22,50 inclusief verzendkosten per maand.

2 gedachten over “Goodie Goodness juni 2014”

    1. Eens Tisha, maar ik word ook altijd erg gelukkig van het hele pakketje, het openen, de verrassing en het totale met zorg ingepakte plaatje. Beter dan een glas wijn of bonbon in mijn geval ;-) en daar heb ik graag een paar euro extra voor over. Ergo, we betalen voor een beleving, helemaal anno 2014!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven