Goodie Goodness juli 2014

Goodie Goodness juli 2014

En toen viel er weer een brievenbuspakketje op de mat! Tijd voor Goodie Goodness. Opnieuw geen video… sorry! Ik vind foto’s en tekst op het moment gewoon fijner. Wat zat er deze maand in box? kiMMik en Cats&Beans zijn merken die aan bod komen. De producten? Lees verder.

Goodie Goodness juli 2014a

Allereerst een introductie over de merken en de producten. Ik vind het eigenlijk veel leuker om gelijk uit te pakken, dus ik scan het alleen even door… drie producten dit keer, ieder van een ander merk (de laatste namelijk van Goodie Goodness zelf).

Goodie Goodness juli 2014b

Een ketting met verschillende objecten erop. Een erg grote ketting, als ik eerlijk ben. Ik ben niet zo van dit soort sieraden, zeker niet met zoveel eraan. Niet mijn favoriete product uit dit pakketje.

Goodie Goodness juli 2014c

Een magneet met een stenen kruis eraan. Misschien leuk voor de koelkast, maar ik vraag me af of hij gaat houden met zo’n kleine magneet… ik vind het een beetje een strand thema hebben.

Goodie Goodness juli 2014d

En als laatste… een notitieboekje met een simpele print erop. De binnenkant is blanco, het boekje is erg stevig. Dit is mijn favoriet. Ik vind het ergens jammer dat je de boxen niet los kunt kopen als de inhoud eenmaal bekend is. Ik twijfel of ik mijn abonnement af ga zeggen, want ik vind lang niet alle producten even leuk. Daarbij ben ik nu ruim een jaar bezig, misschien is het genoeg?

De Goodie Goodness box is verkrijgbaar voor €22,50 inclusief verzendkosten per maand.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven