Goodie Goodness februari 2014

Goodie Goodness februari 2014

Een aantal dagen geleden kwam de goodiebox van Goodie Goodness weer binnen. In de februari box zitten twee merken, namelijk The birds & the bees en Studio Blomm. Met beide merken was ik al bekend, maar ik had de producten nog niet in handen gehad. Kijk je mee in de box?

Goodie Goodness februari 2014a

Allereerst de verhalen achter het merk én de producten: een vilten vaashoes en XL onderzetter van Studio Blomm en posters en postkaarten van The birds & the bees. Erg leuk om te lezen, maar ik was vooral benieuwd naar de producten. Een leuk voorproefje van de rest van het merk!

Goodie Goodness februari 2014b

Allereerst de XL onderzetter. Ik vind hem wel leuk, maar eigenlijk ook vrij simpel. Misschien is dat wel het geheim van Studio Blomm, maar ik vind het een beetje zonde. Misschien dat hem wel bij de andere onderzetters doe, hoewel hij dan wel een beetje de enige van zijn soort is. Het randje en de kleuren vind ik wel leuk!

Goodie Goodness februari 2014c

Dan een hoes voor een vaas of een wijnfles. Ook leuk bedacht, net als de onderzetter. En echt iets voor lifestyle. Maar opnieuw simpel en misschien zelfs een beetje saai terwijl het als versiering moet dienen: grijs is dan niet mijn favoriet. Daarbij hebben wij niet zulke vazen en wij drinken geen wijn, dus ik heb er niet echt een doel voor.

Goodie Goodness februari 2014d

Dan het merk waar ik meer benieuwd naar was: The birds & the bees. Ik wist dat deze in posters en kaarten handelde, dus ik vind het erg leuk dit nu eens in het echt te zien. Deze posters zijn op A4 formaat en 300 grams. Dat vind ik eigenlijk best wel jammer, want een poster hoort voor mijn gevoel dunner te zijn qua papier. Ik vind de simpele zwart/wit ontwerpen met de quotes wel geweldig! En ook dat er aan iedere kant één ontwerp is, hoewel je er helaas maar één kunt zien tenzij het glas is. Je hebt dan eens afwisseling.

Goodie Goodness februari 2014e

En als laatste de postkaarten. Tja, ik ben een verzamelaar, dus deze gaan meteen bij de rest van de kaarten. Opnieuw leuke teksten en mooie ontwerpen, juist de simpelheid en het zwart/witte vind ik erg leuk. Van mij mag er altijd papierwaar in de goodieboxen zitten!

De Goodie Goodness box is verkrijgbaar voor €22,50 inclusief verzendkosten per maand.

2 gedachten over “Goodie Goodness februari 2014”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven