Goodie Goodness december 2013

Goodie Goodness december 2013

Het is alweer december, de laatste maand van het jaar. Afgelopen week kwam er veel post binnen, onder andere een pakketje met de goodiebox van deze maand. De afgelopen maanden bestonden uit vooral papier en deze heb ik opgenomen op video. Deze keer weer een keer foto’s van de inhoud. Kijk je mee?

Goodie Goodness december 2013a

Opnieuw twee ontwerpers, net zoals de vorige keer. Dit keer de merken Jee Bags en Jotte, volgens mij allebei uit Nederland. De eerste naam zei me niet zoveel, aangezien ik niet veel met fashion en/of accessoires heb. Naar de tweede was ik wel benieuwd.

Goodie Goodness december 2013b

Ik pakte allereerst een klein pakketje uit. Er viel een sleutelhanger uit van een huisje met een hartje en daarbij een visitekaartje. Omdat de boxen de afgelopen maanden vrij vol hebben gezeten, dacht ik dat dit alleen een soort goodie voor erbij was. Dit bleek niet zo te zijn. Ik vind het een leuke kleine accessoire, maar eerlijk gezegd had ik er iets meer van verwacht.

Goodie Goodness december 2013c

Daarna door met de andere accessoire. Een klein tasje, volgens mij, van Jee Bags. Tja, het ziet er op zich leuk uit, maar ik heb er zelf niet zoveel mee. Eerlijk gezegd weet ik ook niet zo goed wat ik ermee moet. Het is niet iets wat ik zelf snel al zou schaffen. Dus een kleine teleurstelling deze maand, ondanks dat de producten wel mooi handgemaakt zijn. Voor mijn idee ook een beetje veel geld voor zo weinig. Jammer, maar ik ben benieuwd wat 2014 gaat brengen!

De Goodie Goodness box is verkrijgbaar voor €22,50 inclusief verzendkosten per maand.

3 gedachten over “Goodie Goodness december 2013”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven